Diemersfontein, vindistrikten, Sydafrika

Vintips: Diemersfontein Coffee Pinotage

Helgen är äntligen här! Hoppas ni har några härliga planer framför er. Själv tänker jag nog vara både tyst och stilla genom hela helgen, jag har totalt tappat rösten och känner mig allmänt hängig (vilket inte är kul alls när det är 32 grader ute). Men Lina ska ut och äta god middag i trevligt sällskap på härliga Melrose Arch.

Vi tänkte ge er ett vintips som kanske kan passa bra till någon av helgens måltider. Diemersfontein Coffee Pinotage (nr 6315, pris 89 kr) tycker vi är ett riktigt gott vin. Det har varit en av favoriterna ganska länge faktiskt.

Detta är ett vin som doftar starkt av kaffe och choklad, men som samtidigt har en fruktig smak (med rostad fatkaraktär och med inslag av kaffe, björnbär, choklad och vanilj – säger de som vet). Det passar jättebra till lamm- och nötkött men också att dricka precis som det är.

Ha en riktigt trevlig helg allihop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107