Intergritetspolicy - GDPR

Integritetspolicy

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Vi på Destination Afrika AB, organisationsnummer 556850-6520 värnar om din personliga integritet och vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Destination Afrika finns att nå på 031 799 5527/8 eller info@destinationafrika.nu.

För att kunna erbjuda tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi, Destination Afrika, behandla personuppgifter och detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet.

Dina personuppgifter lämnar du initialt till oss i samband med att du kontaktar oss och visar intresse för att köpa våra tjänster. Mer ingående personuppgifter, såsom t.ex. adress, telefonnummer och födelsedatum, lämnar du vid en eventuell bokning. Destination Afrika behandlar personuppgifterna för att kunna ingå och fullgöra avtalet med dig, vilket också är den rättsliga grunden för behandlingen.

Dina personuppgifter kan komma att behandlas för marknadsföringsändamål samt för att utvärdera, utveckla och informera om tjänster. Behandlingen är nödvändig för att kunna utveckla och förbättra våra tjänster samt bibehålla en god kundkontakt och god service.

Vi säljer inte och lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål. När du gör en bokning via oss lämnar vi endast ut ditt namn och telefonnummer till de boenden/arrangörer som du har valt att boka. Vid bokning av flygbiljetter lämnas även födelsedatum ut. Destination Afrika är inte ansvarig för tredje mans hantering av personuppgifter.

Efter avslutad resa sparas dina kunduppgifter och resehistorik till dess att du begär att de ska raderas. Vi sparar också dina personuppgifter på andra grunder än reseavtal, t.ex. för att följa bokföringslagen. De lagstadgade kraven enligt andra lagar styr hur länge vi måste spara dina uppgifter.

Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Denna integritetspolicy gäller för denna hemsida. När du klickar dig vidare till andra hemsidor bör du läsa deras integritetspolicy.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och kan på begäran kostnadsfritt få en kopia på dessa personuppgifter. Du har rätt till tillgång, rättelse, begränsning, invändning, radering och dataportabilitet, dvs. rätt att begära att dina personuppgifter överförs till någon annan, av dina personuppgifter som du har lämnat till oss. Vänligen kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen om du anser att vi inte behandlar dina personuppgifter korrekt. Läs mer på www.datainspektionen.se.