Tanzania

Hej pĂ„ er 🙂

Om ni drömmer om att resa till Tanzania sÄ ska ni absolut lÀsa vidare.

Serengeti Àr kanske vÀrldens bÀsta safariomrÄde och hÀr kan ni verkligen fÄ vara med om naturens mest spektakulÀra skÄdespel. Mest kÀnt för den stora gnuvandringen som sker varje Är i maj och juni. DÄ vandrar omkring en miljon gnuer, tillsammans med hundratusentals zebror och gaseller, till bÀttre betesmarker. I lÄnga rader kastar de sig ut i de krokodiltÀta floderna och under hela resan följs de hack i hÀl av rovdjur sÄsom lejon och leopard.

Vilken upplevelse! Och det som Ă€r sĂ„ fantastisk Ă€r att vi pĂ„ Destination Sydafrika erbjuder er 10 % i rabatt pĂ„ alla vĂ„ra resor till Tanzania mellan 1 maj och 31 augusti – precis under den perioden!

SĂ„ gör dig sjĂ€lv en tjĂ€nst och kika pĂ„ vĂ„ra resor till Tanzania, till exempel Safari i Tanzania och hör av dig till oss. Kombinera med en vecka pĂ„ Zanzibar (för att vara sĂ€ker pĂ„ att ni i alla fall fĂ„r nĂ„gon sol pĂ„ er den hĂ€r sommaren 😉 )

Och vi hjÀlper er med flygen ocksÄ, glöm inte det!

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Ring oss pÄ

072 550 3070/80

 


MĂ„n – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107