Stop Rhino Poaching

För varje kund som köper en resa hos oss donerar vi R50 till organisationen Stop Rhino Poaching. Vi ber också våra kunder att hjälpa till och också donera en liten summa och de allra flesta gör självklart det och till er alla vill vi säga ett stort TACK!!

Från det att vi började i slutet av förra året till idag har vi tillsammans kunna donera R13 900 och vi fortsätter göra vad vi kan för att hjälpa till i kampen mot tjuvskytte mot noshörningar.

Sedan 2008 har Sydafrika förlorat över 4000 noshörningar och siffran stiger dagligen. Stop Rhino Poaching är en ideell organisation som sedan 2010 jobbar för att sprida kunskap om det hemska som sker och att ge stöd där det behövs i kampen mot tjuvskyttet.

Vill ni donera pengar så kan ni enkelt göra det via deras hemsida – annars kan ni alltid boka en resa med oss så sköter vi det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107