Sommarlovsrabatt

Många är ovilliga att lämna Sverige under den svenska sommaren och det kan vi förstå. När den visar sig från sin bästa sida så är den ju alldeles underbar. Och när den inte gör det så ligger det nära till hands att ta en sista-minuten-resa till närliggande solsäkert område. Och det är väl kanske inte Sydafrika…

Det må vara vinter här då Sverige har sommar, men det betyder inte att hela landet är kallt, mörkt och inte värt att besöka. Ja det är sant – Kapstaden är både blött och blåsigt, så det skulle  jag spara till en annan tid på året. Men de norra och östra delarna är underbara!

I de norra delarna kan ni få uppleva fantastisk safari då det är svalare på dagen, vilket gör att djuren inte gömmer sig lika mycket, och det är inte heller lika mycket växtlighet som de kan gömma sig i. Och risken för regn är obefintlig.

KwaZulu-Natal, Sydafrikas östkust, har ett tropiskt klimat och det kan faktiskt bli lite väl hett och fuktigt under högsommaren. Men under vintern är det underbart skönt och passar utmärkt för sol och bad. Så en kombination mellan safari i norr och sol och bad i öst är alldeles perfekt!

Som till exempel vår resa Safari & KwaZulu-Natal som kombinerar just detta i en resa på 13 nätter, eller varför inte Safari & Moçambique?

Och om ni reser med oss mellan 1 maj och sista augusti så få man dessutom sommarlovsrabatt på många av de resor som finns på vår hemsida. Det enda ni måste göra är att välja en färdig resa och inte göra några ändringar i den. På så sätt kan ni spara in 10-15 % och med den växlingskurs som är nu kommer ni väldigt lindrigt undan för ett sådant äventyr!

För er som trots allt vill resa under jul och nyår har vi ett meddelande: snälla, boka tidigt! 🙂 Vi vet att det är många som har mycket att stå i och som gärna sparar planeringen av en sådan resa till semestern och sedan bokar i augusti. Och det låter logiskt, men faktum är att det är så många som vill åka till Sydafrika att boenden fylls upp tidigt. Så ta tag i det NU!

Det är absolut inte så att vi inte kan eller vill hjälpa er om ni bokar senare, inte alls. Men för att ni ska kunna få det ni vill ha, och för att göra vårt jobb lite lättare :), så råder vi er verkligen att börja i tid.

Kontakta oss nu på en gång så hjälper vi er. Vi hörs!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107