Rugby

I fredags kväll knackade det på dörren, Freddy öppnade och där ute stod vår granne och undrade om vi hade några planer för lördagen. Nääää, sa vi, varpå han presenterade två biljetter till matchen mellan The Blue Bulls från Pretoria och The Cheetahs från Bloemfontein. Inte nog med det, det var biljetter till en Platinum Suite 🙂

 

Så på lördagen begav vi oss iväg till Loftus Versveld Stadium i Pretoria och hittade vår suite. Gratis mat och gratis dryck och en massa stora – nej enorma – karlar som brutalt ger sig in i kampen om bollen.

Det var inte en viktigt match, så antalet åskådare var tyvärr ganska lågt, men tro mig – ljudnivån kan bli hög ändå. Sydafrikaner är mycket passionerade när det gäller rugby!

Jag har sagt i säkert 15 år att jag vill gå på en rugbymatch och detta var ett trevligt sätt att göra det på får jag säga. Men nästa gång får det bli då The Lions från Johannesburg spelar. Men riktigt roligt var det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107