Tanzania

Resor till Tanzania & Zanzibar

Våra resor till Tanzania & Zanzibar bjuder på safari och sol & bad. Serengeti och Ngorongoro är platser i Tanzania som förknippas starkt med förstklassig safari och här får ni en riktigt häftig upplevelse. Varje år sker den stora migrationen, då nästan 2 miljoner djur vandrar mellan Serengeti i Tanzania till Kenya.  Kombinera med Zanzibar, som verkligen är en äkta paradisö med vita sandstränder, svajande palmer, fantastiska korallrev och historiska Stone Town och allt är omgivet av härligt turkost vatten.

Hitta inspiration bland våra resor till Tanzania & Zanzibar här:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Elefanter på savannen i Tanzania

Det bästa av Tanzania

Detta är en resa där ni får uppleva det absolut bästa av Tanzania! Ni besöker de fantastiska nationalparkerna Tarangire National Park och Lake Manyara National Park, varpå resan tar er till välkända Serengeti National Park. Efter ett stopp i härliga Ngorongoro Conservation Area avslutas resan.

7 dagar/6 nätter – från ca 17 300 SEK

Olika djur i en flock på savannen i Tanzania

Safari i Tanzania

Det blir några dagar i mytomspunna Tanzania och under denna tid kommer ni att få vara med om oförglömlig safari och fantastiska naturupplevelser! Ni besöker nationalparkerna Lake Manyara National Park och Serengeti National Park innan er resa till avslutas i Ngorongoro Crater Conservation Area.

6 dagar/5 nätter – från ca 14 900 SEK

Stor flock med gnuer på savannen i Tanzania

Tanzania Explorer

Ni får upptäcka de vackra nationalparkerna Tarangire National Park och Lake Manyara innan ni fortsätter till Lake Natron, en av världens mest alkaliska sjöar. Resan tar er sedan till omtalade Serengeti National Park och vidare till Ngorongoro Crater och till sist blir det även ett stopp vid Lake Eyasi.

11 dagar/10 nätter – från ca 27 500 SEK

Inbjudande turkost hav, Zanzibar

Strandliv på Zanzibar

Börja med att upptäcka historiska Stone Town som består av små gränder som nästan bildar en labyrint av hus, affärer och basarer. Ni tar er sedan till Pingwe på den östra sidan av Zanzibar. Här väntar underbart strandliv med total avslappning – må gott, ät gott & drick gott. Ladda batterierna!

7 dagar/6 nätter – från  ca 5 500 SEK

Mafia Island Lodge på Mafia Island, Tanzania

Magiska Mafia Island

Det blir en riktigt härlig semester på Mafia Island i Tanzania. Mafia Island beskrivs som en relativt outforskad, tropisk ö som är känd för härligt djuphavsfiske och fina dykmöjligheter. Här kommer era dagar att fyllas med avkopplande dagar på stranden blandat med härliga äventyr både på land och i vattnet.

7 dagar/6 nätter – från  ca 6 600 SEK