Pretoria – Kapstaden

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Karta för resan Kapstaden, Garden Route & Kapsatden

2 dagar/1 natt

Denna resa börjar i Pretoria och avgår flera gånger i månaden. Ni lämnar Pretoria på morgonen och reser genom det vackra landskapet som ständigt varierar. På vägen stannar ni till i Kimberley, där ni får kliva av tåget för en guidad tur till Kimberley Open Mine Museum och Big Hole. 

Denna resa börjar i Pretoria och avgår flera gånger i månaden. Under 31 timmar tar ni er söderut till Kapsatden, en resa på  160 mil.

Deluxe Suite, Blue Train, Sydafrika
En av de vackra Deluxe-kupéerna på Blue Train

Ni lämnar Pretoria på morgonen och reser genom det vackra landskapet som ständigt varierar. På vägen stannar ni till i Kimberley, där ni får kliva av tåget för en guidad tur till Kimberley Open Mine Museum och Big Hole. Resan kan också göras åt andra hållet, med början i Kapstaden. Då stannar ni till i Matjesfontein, som är ett levande museum – en välbevarad by med viktorianska byggnader – där ni får njuta av ett glas sherry i baren på Lord Milner Hotel.

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
2019: 
Luxury Suite: ca 12 300 SEK per person
Deluxe Suite: ca 15 400 SEK per person 

I priset ingår:
– Boende i vald kupé
– Alla måltider
– Alla alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker
– Te, kaffe och vatten ombord på tåget
– Guidade utflykter enligt program
– Entréavgifter enligt program
– Informationspaket 

 I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ej specificerade guidade turer, transfers, aktiviteter och måltider
– Internationell/fransk champagne samt kaviar
– Telefonsamtal
– Boende före och efter tågresan 
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro.  Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

Det är jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget – det är ert ansvar att veta vad som föreslås och godkänna detta. Vissa av Blue Trains avgångar passar även de som sitter i rullstol.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Sydafrikas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Ska ni resa till de norra och nordöstra delarna av landet kan ni också behöva malariaprofylax. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det verifieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Pretoria – Kapstaden med Blue Train? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00