Allmänt om Rovos Rail

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Sedan starten 1989 har Rovos Rail gjort sig känt som världens lyxigaste tåg. Äventyret börjar ofta på Capital Park strax norr om Pretoria, Rovos Rails privata tågstation i kolonialstil, som är scenen för de flesta avgångar och ankomster. Rovos Rail har de rymligaste kupéerna i världen med all lyx och komfort ni kan tänka er. 

Med vackra träpaneler och inredning i edvardiansk stil, är kupéerna ackommoderade för två personer som kan välja mellan två enkelsängar eller en rymlig dubbelsäng. Det finns kassaskåp, rumservice dygnet runt och en minibar fylld med de drycker ni önskar, allt inkluderat i priset. 

Pullman Suite, Rovos Rail
Pullman Suite, den minsta av kupéerna

Pullman Suites är 7 kvadratmeter stora kupéer med eget badrum med dusch. Ni kan välja mellan en över- och en undersäng eller en dubbelsäng som under dagen görs om till en soffa. Minsta kupén som erbjuds.

Deluxe Suites är ett något större alternativ på 11 kvadratmeter. Ni får en liten salong och eget badrum med dusch. Ni kan här välja mellan två enkelsängar eller en dubbelsäng.

Royal Suites är på hela 16 kvadratmeter och är väldigt rymliga och eleganta. Kupén tar upp en halv vagn, med egen salong och badrum med viktorianskt badkar och separat dusch.

Alla måltider serveras under en sittning i de charmiga restaurangvagnarna i viktoriansk stil. Varje morgon serveras en frukostbuffé med ett brett urval av croissanter, kallskuret, marmelader, bakverk, yoghurt, flingor och färsk frukt.

Till lunch och middag serveras först en förrätt och sedan står valet mellan fisk, kött eller vegetariskt som sedan följs av en frestande dessert. Till detta serveras utmärkta sydafrikanska viner. 

Under dagarna är klädseln ledig och bekväm, medan det till middagen är minst kavaj och slips som gäller.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107