Allmänt om Blue Train

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Liksom Rovos Rail så går Blue Train från Pretoria till Kapstaden eller omvänt. Denna resa tar drygt ett dygn och är därför ett något snabbare alternativ till Rovos Rail. Under denna tid njuter ni av underbart god mat och dryck och naturligtvis en varierande och vacker utsikt.

I jämförelse med Rovos Rail så är Blue Train inte heller så slående vackert på utsidan, de ser mer ut som ett vanligt tåg. Men på insidan är det allt annat än vanligt.

All mat serveras i restaurangvagnen och det är två sittningar för lunch och för middag. Till lunch är det ”smart casual” som gäller, d.v.s. fin vardagsklädsel, medan man till middagen klär upp sig lite mer elegant med kavaj och slips.

Det finns två salongskupéer – en där ni avnjuter ”high tea”, d.v.s. eftermiddagsfika och en där ni kan avnjuta en god konjak, eller vad ni önskar dricka, och en cigarr då detta är det enda område där man får röka.

Middag avnjuter ni i de vackra restaurangkupéerna

De Luxe Suites är det mindre alternativet och här får ni antingen enkelsängar eller en dubbelsäng – som på dagen bäddas undan så att ni får mer plats i er kupé. Ni har också så klart ett eget badrum med antingen dusch eller badkar.

Luxury Suites är mer än en meter större än deluxekupén och även här kan ni välja mellan enkelsängar eller en dubbelsäng. Ni har eget badrum med stort och härligt badkar där ni kan njuta av avslappnande bad medan tåget sakta rör sig framåt.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107