Underbara Seychellerna – 5 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Det blir en magisk resa till Seychellerna där ni bor en vecka på underbara Four Seasons Resort Seychelles. Detta är en resa för er som vill till paradiset med guldkant och det kommer garanterat att bli en resa som ni aldrig kommer att glömma!

Dag 1:
När ni landar i Seychellerna väntar transfer som tar er till magiska Four Seasons Resort Seychelles där ni ska stanna i 6 härliga nätter. Four Seasons Resort Seychelles ligger i Baie Lazare på huvudön Mahés sydvästra kust. Här ligger de fristående villorna utspridda runt den lummiga viken Petite Anse som med sina natur­sköna omgivningar, underbart vita strand och turkosa vatten verkligen känns som paradiset!

Hav & strand, Seychellerna
Dessa klippblock är så karaktäristiska för Seychellerna

Här bor ni i en Hilltop Ocean View Villa på hela 186 m2 som ligger lite högre upp på kullen med otroligt vacker utsikt över Indiska Oceanen. Villorna är självklart utrustade med luftkondition­ering, TV, gratis wifi men ni har även uteplats med egen pool, solstolar och utomhus­dusch.

Dag 2–6:
Det blir gott om tid att bara njuta av er tid i paradiset – lugna, avkopplande dagar vid poolen eller på den underbara stranden som utan tvekan är en av de vackraste i hela Seychellerna. Önskar ni något svalkande att dricka så är det bara att tillkalla servitören som serverar drinkarna direkt vid era solstolar.

Om ni vill lämna solstolen för en stund kan ni boka in en tur till huvudstaden Victoria för en rundtur eller så kan ni följa med på en båttur till de närliggande öarna Praslin och La Dugie. På Praslin har ni möjlighet att få se den välkända Coco de Mer, eller havsnöt som den kallas på svenska. Denna palm bär världens största frukt som kan bli hela 40–50 cm i diameter och väga upp till 30 kg styck.

Vill ni inte lämna området kan ni istället njuta av underbara spabehandlingar som erbjuds från morgon till kväll eller delta i pilates- eller yogaklasser. Här finns även möjligheten att lära sig att surfa eller testa på andra vattensporter såsom till exempel segling och dykning.

På denna resort finns det inte mindre än tre olika restauranger. På ZEZ äter ni frukost och på kvällarna serveras maträtter med asiatiska influenser. Restaurang Koi, med japanskt tema, serverar sushi, tempura och andra japanska rätter medan ni på Kannel kan välja mellan olika medelhavsinspirerade måltider. I Kannel Bar serveras lättare måltider under dagen och här kan ni självklart även svalka er med något kallt att dricka, medan ni i ZEZ Bar kan avnjuta goda cocktails i solnedgången.

Marknad, Seychellerna
Ta en paus från sol och bad och besök en marknad

Dag 7:
Er resa närmar sig tyvärr sitt slut och när det är dags får ni transfer tillbaka till flygplatsen varifrån ni påbörjar resan hem till Sverige igen. Vi hoppas att ni har haft en oförglömlig semester och att ni snart kommer tillbaka!

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
2019: Från ca 33 200 SEK per person

I priset ingår:
– 6 nätter på Four Seasons Resort Seychelles, Seychellerna, Hilltop Ocean View Villa, inkl. frukost
– Transfer: Seychelles International Airport – Four Seasons Resort Seychelles, t&r
– Snorkling och vindsurfing (utan instruktör)

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer, aktiviteter & måltider
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro.
Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Seychellernas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Underbara Seychellerna – 5 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Sydafrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Sydafrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00