Underbara Seychellerna – 4 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Ni bor en vecka på Carana Beach Hotel på den nordöstra delen av Mahé, i underbara Seychellerna. Detta 4-stjärniga hotell passar bra för er som vill ha lite högre standard på ert boende som komplement till en riktigt härlig strandsemester.

Dag 1:
När ni landar i Seychellerna väntar transfer som tar er till Carana Beach Hotel där ni ska stanna i 6 härliga dagar. Carana Beach Hotel ligger på den nordöstra delen av huvudön Mahé. Hotellrummen är utrustade med bland annat luftkonditionering, takfläkt, gratis wifi och tv.

Strand, Seychellerna
Färsk frukt och havets läckerheter finns det gott om på Seychellerna

Dag 2–6:
Det blir 5 underbara dagar för er att bara njuta av er semester och det blir lata, avkopplande dagar på vita sandstränder.

Carana Beach Hotel har utformats för att passa in i den unika miljön som Seychellerna erbjuder. Samtliga rum erbjuder utsikt över det magiska, turkosa havet och den vita sandstranden ligger bara några steg bort. Allt är dessutom vackert inramat av frodig grönska och stora granitblock.

Hotellet har en egen restaurang, Lorizon, där ni kan njuta av traditionella, eleganta middagar i kombinat­ion med en spektakulär utsikt. Här arrangeras ofta temakvällar såsom t.ex. creole night, grillkväll och asia­tisk afton. Restaurangen är stolt mottagare av World Luxury Restaurant Award, så här kan ni förvänta er uppfinningsrika rätter med ovanliga kombinationer.

På hotellet finns även Carana Beach Bar som inte bara erbjuder färggranna cocktails och andra läskande drycker, utan även lättare internationella rätter samt ett urval av typiska kreolska rätter. Detta är en av­slappnad plats i anslutning till stranden och poolen. Om ni vill kan ni även boka in avkopplande spabe­handlingar på hotellets spa.

Seychellerna
Behöver ni komma upp ur vattnet en stund kan ni alltíd ta en vandring

Dag 7:
Er tid i paradiset närmar sig sitt slut och ni får transfer tillbaka till flygplatsen varifrån ni påbörjar resan hem till Sverige igen. Vi hoppas att ni har haft en oförglömlig semester och att ni snart kommer tillbaka.

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer under lågsäsong):
2019: Från R19 900 per person

I priset ingår:
6 nätter på Carana Beach Hotel, Seychellerna, Ocean View Chalet, inkl. halvpension
– Transfer: Seychelles International Airport – Carana Beach Hotel, t&r
– Vouchers för samtliga bokningar

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer, aktiviteter & måltider
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro.
Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Seychellernas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Underbara Seychellerna – 4 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Sydafrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Sydafrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00