Underbara Seychellerna – 3 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Det blir en vecka vid härliga Baie Lazare på underbara Mahé Island i Seychellerna. Ni bor på Valmer Resort som är ett 3-stjärnigt boende som passar bra för er som inte är ute efter lyx utan bara en avkopplande semester och vackra stränder.

Dag 1:
När ni landar i Seychellerna väntar transfer som tar er till Valmer Resort där ni ska stanna i 6 härliga nätter. Valmer Resort ligger i distriktet Baie Lazare i den södra delen av vackra Mahé, en av Seychellernas huvudöar.

Dag 2–6:
Ni har 5 hela dagar att njuta av er semester och det kommer bli härligt lata dagar på stranden med massor av sol & bad.

Snorkling, Seychellerna
Det klara vattnet i Seychellerna inbjuder till underbar snorkling

Här bor ni inom några minuters promenad till den populära Baie Lazare Beach som erbjuder härligt vit sand och vackra granitblock som tillsammans med palmerna och det underbara turkosa vattnet skapar en fantastisk strandmiljö.

På hotellet finns det en restaurang där ni kan njuta av både globalt inspirerade och lokala rätter. I baren, som ligger precis vid poolen, kan ni avnjuta läskande cocktails samtidigt som ni njuter av den underbara utsikten över stranden och havet. På hotellet finns det även ett spa där ni kan få underbara spabehand­lingar.

Dag 7:
Er sista dag i Seychellerna har tyvärr kommit och när det är dags får ni transfer till flygplatsen där ni på­börjar resan hem tillbaka till Sverige igen. Förhoppningsvis åker ni hem med bagaget fullt av under­­bara minnen från er lika underbara vistelse i Seychellerna och självklart med önskan om att en gång återvända!

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer under lågsäsong):
2019: Från ca 9 700 SEK per person

I priset ingår:
6 nätter på Valmer Resort, Seychellerna, Garden Studio, inkl. halvpension
– Transfer: Seychelles International Airport – Valmer Resort, t&r
– Vouchers för samtliga bokningar

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer, aktiviteter & måltider
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro.
Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Seychellernas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Underbara Seychellerna – 3 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Sydafrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Sydafrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00