Sol & bad på Mauritius – 5 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Denna resa tar er till paradisön Mauritius där ni bor på underbara Four Season Resort Mauritius. Hotellet håller 5-stjärnig standard och här kommer ni inte att sakna någonting. Det blir en resa fylld av avkoppling, sol, bad och lyx!

Dag 1:

Efter en förväntansfull flygresa landar ni i Mauritius och Port Louis och välkomnas för transfer till Four Season Resort Mauritius där ni stannar i 6 underbara nätter. Ni är säkert spända att vara på plats så ta ef­ter­middagen och utforska era nya omgivningar och avsluta sedan dagen med en härlig middag följt av en promenad på stranden och bara njut av att vara på plats.

Dag 2–6:
Four Seasons Resort ligger på Mauritius öst­kust, omgivet av vackert turkost vatten, grönskande trädgårdar och dramatiska vyer. Här kommer ni att bo i en egen villa på drygt 60 m2 med bland annat egen pool och utomhusdusch.

Pool, Four Seasons Resort, Mauritius
Femstjärnig lyx och service i toppklass på Four Seasons Resort

Det kommer garanterat att bli lata dagar i solstolen, antingen vid en av poolerna eller på den underbara stranden. Hotellet har också en gratis shuttle till och från Ile aux Cerfs, en ö som är känd för sina vita sandstränder och sagolikt turkosa vatten, där hotellet har en egen privat strand dit bara hotellets gäster får åka. Detta är den ultimata strandupplevelsen!

Den lugna lagunen utanför hotellet är full av färgglada fiskar så passa på att ge er ut och snorkla. Hotellet anordnar även två snorkelutflykter varje dag så att ni kan komma lite längre bort från stranden. Övriga vattensporter som erbjuds är vattenskidor, kajakpaddling, segling, vindsurfing eller varför inte följa med på en tur ut med hotellets båt med glasbotten för att få se det rika djurlivet utan att behöva bli våta?

Om ni tycker om att spela golf, kan ni utnyttja att hotellet erbjuder fri golf på två av öns banor, den ena designad av välkända Ernie Els och den and av Bernhard Langer. När det är dags att stilla hungern kan ni göra det på någon av hotellets 3 restauranger som alla har olika inriktningar och serverar underbart goda måltider.

Dag 7:
Er resa till Mauritius närma sig sitt slut och när det är dags får ni transfer tillbaka till flygplatsen. Här checkar ni in och påbörjar sedan resan hem till Sverige. Vi hoppas att ni har haft en riktigt härlig semester och att ni lämnar Mauritius med mängder av oförglömliga minnen!

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
2019: Från ca 15 800 SEK per person

I priset ingår:
– 6 nätter på Four Seasons Resort, Mauritius, Garden Pool Villa, inkl. halvpension
– Transfer: Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport – Four Seasons Resort Mauritius, t&r
– Vouchers

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer och aktiviteter
– Visumkostnader
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris
– Eventuella extrakostnader för hyrbil

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro. Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Mauritius ambassad för att få uppda­terade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställ­ningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Sol & bad på Mauritius – 5 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00