Sol & bad på Mauritius – 4 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Det blir en vecka i underbara Mauritius på härliga Zilwa Attitude Hotel som ligger utanför Calodyne på den norra kusten av Mauritius. Hotellet håller 4-stjärnig standard så här kommer ni att bo bra med tillgång till de flesta bekvämligheterna.  

Dag 1:
När ni landar på flygplatsen i Port Louis vän­tar transfer som ska ta er till Zilwa Attitude Hotel där ni ska bo i 6 nätter. Det har varit en ganska lång resa så när ni kommer fram, bekanta er med era nya om­givningar, ta en promenad på stranden och avsluta sedan er första dag i Mauritius med en god middag och något gott att dricka.

Dag 2–6:
Zilwa Attitude är med sitt mauritiska koncept ett annorlunda och unikt hotell och inred­ningen är en härlig blandning av modern och rustik design som inspirerats av traditionella, gammaldags bungalower. Solstolen, stranden och havet kommer säkert att locka en hel del under er tid på denna här­liga ö, men på hotellet finns även ett gym, tennisplan och ni kan även spela bordtennis, strandvolleyboll eller så kan ni hyra cyklar för att utforska områden lite längre från hotellet.

Poolen på Zilwa Attitude Hotel, Mauritius
Njut av bad antingen i havet eller i hotellets pool

Hotellet erbjuder inte mindre än 4 härliga pooler, inklusive en barnpool. Om vattenaktiviteter lockar er så kan ni blanda tid i solstolen med att ge er ut och paddla kajak, snorkla, vindsurfa eller låna en trampbåt eller testa på ståpaddling. Ni kan även testa på djuphavsfiske eller lära er kitesurfing. 

När det är dags att äta har hotellet inte mindre än 5 olika restauranger att välja mellan samt 2 barer där ni kan släcka törsten. I restaurangerna serveras allt från traditionella mauretanska maträtter till underbara asiatiska och indiska maträtter men det finns även en enklare strandrestaurang samt Taba-J som serverar mauretansk snabbmat.

Dag 7:
Er resa till Mauritius närma sig sitt slut och när det är dags får ni transfer tillbaka till flygplatsen. Här checkar ni in och påbörjar sedan resan hem till Sverige. Vi hoppas att ni har haft en riktigt härlig semester och att ni lämnar Mauritius med mängder av oförglömliga minnen!

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
2019: Från ca 6 800 SEK per person

I priset ingår:
– 6 nätter på Zilwa Attitude Hotel, Mauritius, Superior Room, inkl. halvpension
– Transfer: Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport – Zilwa Attitude Hotel, t&r
– Vouchers

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer och aktiviteter
– Visumkostnader
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris
– Eventuella extrakostnader för hyrbil

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro. Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Mauritius ambassad för att få uppda­terade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställ­ningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Sol & bad på Mauritius – 4 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00