Sol & bad på Mauritius – 3 star

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

7 dagar/6 nätter

Den här resan tar er till paradisön Mauritius där ni bor på La Mariposa Hotel. Detta hotell håller 3-stjärnig klass så denna resa lämpar sig för er som värdesätter upplevelser mer än ett lyxigt hotell.

Dag 1:
När ni landar i Mauritius väntar transfer som ska ta er till La Mariposa Hotel där ni stannar i 6 härliga nätter. Efter den långa resan är ni säkert lite trötta så ta eftermiddagen till att utforska era nya omgivningar och avsluta sedan er första dag i Mauritius med en härlig middag.

Dag 2–6:
La Mariposa Hotel ligger i området Rivière Noire, eller Black River, på den västra sidan av Mauritius. Hotellet har ett privat strandområde och en inbjudande utomhuspool och omgärdas av en vacker trädgård och en härlig terrass.

La Mariposa Hotel, Mauritius
Den inbjudande poolen på La Mariposa Hotel

På hotellet finns det så klart en restaurang, Korail Rouge, där ni kan testa spännande traditionella maure­tanska måltider men även måltider med franska och internationella influenser, samtidigt som ni njuter av den vackra utsikten över lagunen och Le Morne Mountain.

Det kommer garanterat att bli några avkopplande dagar i solstolen med svalkande dopp, antingen i havet eller i poolen, men kanske känner ni att ni även vill passa på att utforska lite mer av ön när ni är här och då finns det så klart möjlighet till det också. Hyr en bil eller en cykel och ta er runt på egen hand eller varför inte följa med på en guidad vandring? Om ni är golfintresserade finns det även möjlighet att gå en runda på någon av öns fina golfbanor. Självklart finns det även ett spa på hotellet om ni skulle lockas av en av­kopplande massage.

Dag 7:
Er resa till Mauritius närma sig sitt slut och när det är dags får ni transfer tillbaka till flygplatsen. Här checkar ni in och inväntar sedan hemresan till Sverige. Vi hoppas att ni har haft en riktigt härlig semester och att ni lämnar Mauritius med mängder av oförglömliga minnen!

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
2019: Från ca 6 300 SEK per person

I priset ingår:
– 6 nätter på La Mariposa Hotel, Mauritius, Seaview Room, inkl. halvpension
– Transfer: Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport – La Mariposa Hotel, t&r
– Vouchers

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ovan ej specificerade guidade turer och aktiviteter
– Visumkostnader
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris
– Eventuella extrakostnader för hyrbil

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro.  Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsut­sikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funk­tionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Mauritius ambassad för att få uppda­terade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det veri­fieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställ­ningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Är ni intresserade av resan Sol & bad på Mauritius – 3 star? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00