Seychellerna

Resor till Seychellerna

En resa till Seychellerna står högt på mångas önskelista och med några av de vackraste stränderna i världen, är inte det så konstigt. Perfekta vita stränder med de så karaktäristiska stenblocken, ett hav som lockar och underbart väder året runt gör Seychellerna till ett resmål att räkna med. Fantastiska vandringsleder i storslagen natur, spännande mat och dykplatser vid vackra korallrev är bara något av vad Seychellerna bjuder på.

Välj och vraka bland våra resor till Seychellerna nedan:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Seychellerna bjuder på vit sand & blått hav

Underbara Seychellerna - 3 star

Det blir en vecka vid härliga Baie Lazare på underbara Mahé Island i Seychellerna. Ni bor på Valmer Resort som är ett 3-stjärnigt boende som passar bra för er som inte är ute efter lyx utan bara en avkopplande semester och vackra stränder.

7 dagar/6 nätter – från ca 9 700 SEK

Romantisk strand på Seychellerna

Underbara Seychellerna - 4 star

Ni bor en vecka på Carana Beach Hotel på den nordöstra delen av Mahé, i underbara Seychellerna. Detta 4-stjärniga hotell passar bra för er som vill ha lite högre standard på ert boende som komplement till en riktigt härlig strandsemester.

7 dagar/6 nätter – från ca 15 800 SEK

Magisk strand på Seychellerna

Underbara Seychellerna - 5 star

Det blir en magisk resa till Seychellerna där ni bor en vecka på underbara Four Seasons Resort Seychelles. Detta är en resa för er som vill till paradiset med guldkant och det kommer garanterat att bli en resa som ni aldrig kommer att glömma!

7 dagar/6 nätter – från 33 200 SEK