Namibia

Resor till Namibia

Våra resor till Namibia är riktiga äventyr. Här bjuds ni på storslagna naturupplevelser med platser såsom Fish River Canyon,  som är världens andra största kanjon, och Sossuvlei med sina otroliga sanddyner. I Namibia finns hela städer som nästan försvunnit i sanden, vildhästar och massor med häftiga äventyr i området runt Swakopmund.  En resa i Namibia är nästan inte komplett utan ett besök i Etosha National Park, som är mycket djurrikt och kommer leverera en magisk safariupplevelse.

Välkommen att kika på våra resor till Namibia:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Fish River Canyon, Nambia

Kapstaden till Windhoek

Ett härligt äventyr som tar er från Kapstaden i Sydafrika till Windhoek i Namibia. Upptäck the Mother City innan ni reser norrut och upplever mäktiga Fish River Canyon, de otroliga sanddynerna i Sossusvlei och häftiga äventyr i Swakopmund och mycket mer innan resan avslutas i Windhoek.

17 dagar/16 nätter – från ca 14 900 SEK

Deadvlei, Sossusvlei i Namibia

Namibia Explorer

Ett äventyr där ni får se och uppleva det mesta och det bästa av vad Namibia har att erbjuda. Ni får se Kalahariöknens röda sand, Fish River Canyon och de otroliga sanddynerna i Sossusvlei. Det blir också äventyr i Swakopmund och safari i Etosha National Park innan resan avslutas i Windhoek.

18 dagar/17 nätter – från ca 19 700 SEK

Elefant på uttorkad mark, Etosha National Park, Namibia

Windhoek till Victoriafallen

Från Windhoek tar ni er norrut till Etosha National Park för safari. Ni tar er igenom parken och reser vidare norrut till Okavangofloden innan ni tar er österut längs Caprivi Strip. Utforska Kwando River innan ni tar till Chobe National Park för mer safari innan ni avslutar vid Victoriafallen.

13 dagar/12 nätter – från ca 15 800 SEK