Mocambique

Resor till Moçambique

Våra resor till Moçambique bjuder på sol & bad, långa härliga vita stränder och ett underbart blått hav. Här kan ni ladda batterierna, äta underbar mat och njuta av lokala marknader och spännande kultur. För er som är ute efter äventyr är Moçambique helt rätt plats att resa till, för här finns dykning och snorkling i världsklass. En resa till Moçambique är perfekt att kombinera med andra resor, till exempel med safari i Sydafrika. På så sätt får ni det bästa av båda världar och får ut så mycket som möjligt av er resa.

Välj mellan nedanstående resor till Moçambique:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Safari & Moçambique

Ni kör längs Panorama Route där ni får tid till äventyr i vackra omgivningar. I Maseke Game Reserve och Klaserie Nature Reserve får ni chansen att komma nära Afrikas vilda djur inklusive The Big Five. Efter ett kort stopp i White River avslutar ni sedan resan med några avkopplande dagar i underbara Moçambique.

15 dagar/14 nätter – från ca 18 800 SEK

Lyxiga Moçambique

Det blir en resa som präglas av avslappning, lugn och ro. Tid att ladda batterierna ordentligt. Ni njuter av vackert boende, god mat, fantastiska stränder och turkost vatten. Här kan ni bland annat sola, bada, dyka, snorkla och så mycket annat som hör till en semester i ett tropiskt paradis!

8 dagar/7 nätter – från ca 25 800 SEK

Mozambique Explorer

Efter några dagar i Moçambiques huvudstad Maputo, där ni får upptäcka lite av vad denna stad har att erbjuda, fortsätter resan med att ni tar er ut till Santa Maria Peninsula för några avkopplande och lugna dagar på underbara stränder. Ni flyger sedan norrut till härliga Vilanculos där paradisvistelsen fortsätter.

14 dagar/13 nätter – från ca 20 900 SEK