Kryssningar

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Kryssningar blir allt mer populärt och det finns det en anledning till. Det är en perfekt semesterform där ni reser bekvämt mellan intressanta och spännande destinationer och ni behöver aldrig tänka på att behöva packa väskan och flytta till nästa hotell. 

På kryssningar utmed Afrikas kust får ni uppleva intressanta hamnar, vackra naturlandskap, kultur och historia.

Om ni tar en kryssning från Durban kan ni få chansen att njuta av paradisöar och andra spännande destinationer. Varför inte följa med till Moçambique och utforska huvudstaden Maputo och badparadiset Inhambane? 

Det finns även kryssningar till fantastiska Madagaskar, underbara Mauritius, vackra Portuegese Islands och spännande Réunion.

Självklart finns det mängder av kombinationer av dessa destinationer så oavsett vad ni är ute efter finns det med största sannolikhet en kryssning som passar er!

I samtliga kryssningar ingår helpension så ni kommer garanterat att få njuta av underbar mat i elegant miljö ombord på fartygets restauranger, bufféer och barer. Här hittar ni ett aptitretande utbud av autentiska italienska rätter blandat med internationella specialiteter.

MSC Opera, ett av MSCs fartyg

Det finns ett stort urval av hytter, allt från enkla insideshytter till lyxsviter med egen balkong, så det finns boendealternativ som passar allas önskemål. Under er tid till havs kommer ni aldrig att vara sysslolösa, här erbjuds roliga lekar vid poolen, teatershower, spel i kasinot, kvällar på dansgolvet eller avslappnande spabehandlingar.

Självklart finns det även mängder av aktiviteter som är anpassade för barn i alla åldrar. Så varför inte unna er en semester som ni sent kommer att glömma? En semester full av underbara, spännande upplevelser, god mat & dryck, sol & bad och mycket, mycket mer. 

Vid poolen kan man tillbringa många timmar

För att göra det ännu mer lockande erbjuds mycket fina erbjudanden på vissa avgångar såsom till exempel ”åk 2, betala för 1” och speciella smekmånadsrabatter. Om detta låter intressant så tveka inte att kontakta oss för mer information och för avgångar, priser med mera..

En kryssning kan med fördel kombineras med några dagar på fastlandet. Varför inte göra ett stopp i ett av Sydafrikas underbara reservat för lite safari eller ta några nätter i Kapstaden och utforska allt vad denna vackra stad har att erbjuda. Här finns det oändligt många alternativ så hör med oss för kostnadsförslag på ett eventuellt tilläggspaket.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107