Golf safari med Rovos Rail

Golf Safari

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

9 dagar/8 nätter

Denna niodagars golfsafari tar er till Sun City för en dag på dessa berömda golfbanor. Resan går vidare till Drakensbergen, där 18 hål uppe i bergen väntar. Ni fortsätter med golf i Durban innan ni reser norrut för safari. Ni stannar till i Swaziland för mer golf och när ni når Sydafrika igen spelar ni på Leopard Creek.

Resan börjar i Pretoria och ni börjar med att resa västerut till Sun City intill Pilanesberg National Park, för en dag på dessa berömda golfbanor och ni som inte golfar får safari. Resan går vidare till de imponerande Drakensbergen, där väntar 18 hål på Champagne Sports Resort medan ni som inte golfar får en guidad rundtur i slagfälten. 

Leopard Creek Golf Course, Sydafrika
Exklusiva Leopard Creek Golf Course

Ni fortsätter till Durban där ni spelar golf på Durban Country Club eller upptäcker staden. Sedan reser ni vidare till Zululand för safari i Hluhluwe Imfolozi Park innan ni fortsätter till Swaziland. Här spelar ni golf på Royal Swazi eller njuter av mer safari i Mkhaya Game Reserve och ni får också besöka Ngwenya Glass och Guava Gallery. Ni reser vidare norrut, in i Sydafrika igen, där ni golfare spelar på den utmanande Leopard Creek medan icke-golfare njuter av en safari i världsberömda Krugerparken, innan denna minnesvärda resa slutar i Pretoria.

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
1 oktober 2019 – 30 september 2020:
Pullman Suite: ca 40 100 SEK per person
Deluxe Suite: ca 59 100 SEK per person
Royal Suite: ca 78 700 SEK per person

I priset ingår:
– Boende i vald kupé
– Alla måltider
– Alla alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker
– 24 timmars rumservice
– Viss tvättservice
– Guidade utflykter enligt program
– Entréavgifter enligt program
– Alla golfkostnader (green fee, golfbil, måltider & dryck)
– Informationspaket
– Resepaket med vägbeskrivningar samt vouchers

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ej specificerade guidade turer och aktiviteter
– Boende före och efter tågresan
– Internationell/fransk champagne
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro. Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsutsikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funktionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg. Vi rekommenderar också att ni förbokar restauranger framförallt för jul- och nyårshelgerna i Sydafrika, men gärna även under mellandagarna för att vara på den säkra sidan. Då restau­ranger i många fall kräver en deposit­ion alternativt kortdetaljer för att säkra bokningen är detta tyvärr inget som vi kan hjälpa er med då vi inte vill ha ansvar för era kortdetaljer.

Pass & visum
Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Sydafrikas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Afrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Ska ni resa till de norra och nordöstra delarna av landet kan ni också behöva malariaprofylax. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det verifieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Afrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Internationellt körkort
Motormännen säger ”internationellt körkort krävs eller rekommenderas starkt” och vi rekommenderar också att ni skaffar ett internationellt körkort inför er resa till södra Afrika. Skulle ni råka ut för stöld eller en trafikolycka kan det bli stora problem utan ett internationellt körkort. Det kostar ca 400 kronor och det besparar er en massa tråkigheter om olyckan skulle vara framme. Ansökningsblankett finns på: www.motormannen.se/resa-med-bil/internationellt-koerkort

Är ni intresserade av resan Golf Safari? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi. Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00