Allmänt om bröllopsresor

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Att åka till Sydafrika på er bröllopsresa innebär att ni har ett fantastiskt smörgåsbord att välja och vraka från. Här finns vildmark och storstad, hav och berg, äventyr och härliga lata dagar… Dessutom är Sydafrika en bra destination året runt – Sydafrikas vinter, det vill säga under sommaren uppe i Sverige, är kanske den bästa safarisäsongen och KwaZulu-Natal vid Indiska Oceanen har ett härligt, varmt klimat året runt.

I Sydafrikas vindistrikt går lyxigt boende hand i hand med fantastisk mat och goda viner, detta är den perfekta miljön för er bröllopsresa! Bo på en vingård och låt er fångas av den romantiska atmosfären – njut av en picknick under ekarna, ät en härlig lunch med utsikt över vinodlingarna eller var med på en vinprovning av några av de världsberömda viner som Sydafrika har att erbjuda.

Anse Georgette, Seychellerna
Romantiska Anse Georgette på Seychellerna

Vad kan vara mer romantiskt än att tillbringa delar av er bröllopsresa i den afrikanska vildmarken i en underbar lodge i något av de underbara reservaten? Här kan ni njuta av lata dagar och upptäcka bushen med det storslagna djur- och fågellivet på en safari i solnedgången. När ni återvänder serveras en romantisk middag under den fantastiska sydafrikanska stjärnhimlen och ni kan sedan återvända till er lodge och somna till ljuden av den afrikanska natten.

Kombinera gärna detta äventyr med de underbara stränderna i MoçambiqueZanzibar, Mauritius eller Seychellerna och ni har en oslagbar kombination!

Ett annat helt fantastiskt äventyr är att färdas med Rovos Rail, världens lyxigaste tåg. Kliv ombord på Pride of Africas klassiska vagnar, med vackra träpaneler och inredning i edvardiansk stil, och upplev romantiken och atmosfären från en förgången tid. Här avnjuter ni utsökta måltider i femstjärnig lyx alltmedan det mest varierande landskap uppenbarar sig där ni sakta ringlar fram.

Oavsett vad ni väljer att göra på er bröllopsresa har Sydafrika något för alla smaker och vi är säkra på att detta blir en underbar start på ert liv ihop.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107