Botswana

Resor till Botswana

Vi erbjuder resor till Botswana, detta vackra land med vild och orörd natur. Här finns det fler elefanter än någon annanstans i världen! I Botswana kan man få uppleva otrolig safari i Chobe National Park, som är det reservat som har den största viltkoncentrationen på den afrikanska kontinenten. En resa till Botswana är inte komplett utan ett besök till Okavangodeltat, som är ett av världens största inlandsdeltan. Detta är det vilda Afrika!

Nedan presenteras våra resor till Bostwana:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Elefanter i Chobe National Park, Botswana

Western Cape, Chobe & Victoriafallen

Med början i Western Cape undersöker ni den mysiga kuststaden Hermanus och Stellenbosch där ni besöker världsberömda vingårdar. Sedan tar ni er till Botswana där ni får chansen att komma riktigt nära Afrikas vilda djur varpå resan sedan avslutas med några dagar i fantastiska Victoriafallen!

18 dagar/17 nätter – från ca 18 200 SEK

Elefant i Okavangodeltat, Botswana

Botswana Explorer

Under en vecka får ni upptäcka underbara Chobe National Park, det reservat som har den största viltkoncentrationen på den afrikanska kontinenten. Ni fortsätter till Moremi Wildlife Reserve och världens största inlandsdelta - Okavangodeltat. Med ett myller av liv är Botswana verkligen en del av det äkta Afrika!

7 dagar/6 nätter – från ca 26 200 SEK