Resor

Våra resor till Afrika är gjorda så att ni ska få ut så mycket som möjligt av er resa, utan att resan ska kännas stressad. En del länder, såsom t.ex. Sydafrika och Namibia, är utmärkta att köra i på egen hand. I länder som till exempel Botswana och Zambia är det mer lämpligt att få hjälp med transporterna, eftersom avstånden är långa och vägarna ibland obefintliga. Vi erbjuder också spännande gruppresor där ni kan kombinera många länder i Afrika. Oavsett vilket land i Afrika ni vill resa till väntar ett underbart äventyr!

 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Hout Bay, Sydafrika

Resor Sydafrika

Underbara Sydafrika har så mycket att erbjuda, för här finns något för alla och det är ett fantastiskt resmål för familjer. Magisk safari, vackra Kapstaden och de vackra vindistrikten. Garden Route… Golf, dykning, ridning, äventyr eller segling – här finns allt man kan tänka sig. Alternativen är oändliga!

Resor Namibia

Resor Namibia

Namibia bjuder på magiska landskap på platser som Fish River Canyon, Sossusvlei och Kalahari men också ett fantastiskt djurliv i bland annat Etosha National Park. Antalet tillfällen till fantastiska foton kommer rada upp sig. En resa till Namibia kombineras med fördel med Sydafrika eller Botswana.

Safari, Botswana

Resor Botswana

Med vidsträckta savanner som myllrar av liv är Botswana en del av det äkta Afrika. Botswana täcks till 85 % av Kalahariöknen och avstånden är stora. Med Okavangodeltat och reservat såsom Chobe National Park och Moremi Wildlife Reserve får ni här några av de allra bästa djur- och naturupplevelserna i Afrika.

Resor Moçambique

Resor Moçambique

Moçambique lockar med underbara stränder, fantastiska dykmöjligheter och magiska öar. Snorkla i Bazaruto-arkipelagen, segla dhow genom mangrovekanaler, dyk i underbart klara vatten eller njut av lata dagar under palmerna i semesterparadis såsom Bazaruto eller Vilanculos.

Savann, Tanzania & Zanzibar

Resor Tanzania & Zanzibar

Serengeti, Ngorongoro, Kilimanjaro och Zanzibar… Alla är namn som förknippas med det vilda, exotiska och äkta Afrika. Kombinationen av safari på Tanzanias vida slätter och Zanzibars vita stränder och turkosa vatten är svårslaget. Är ni äventyrligt lagda kan ni kombinera det hela med att ta er upp för Kilimajaro!

Victoriafallen, Zimbabwe

Resor Zimbabwe

Zimbabwe har en fantastisk natur och har flera nationalparker i den södra delen av landet, och på gränsen till Zambia ligger de berömda Victoriafallen, som varje år drar till sig tusentals besökare. Victoriafallen är en dagstur om ni besöker Botswana och gillar man äventyr har man kommit helt rätt!

Resor Mauritius

Resor Mauritius

Mauritius, omgiven av mer än 150 km av underbara palmkantade sandstränder, är verkligen ett äkta ö-paradis. Ön omges av ett världens största korallrev som skyddar de vackra lagunerna från det öppna havet. Här njuter ni av kristallklart vattnet som är perfekt för simning, snorkling, dykning och kajakpaddling.

Strand, Seychellerna

Resor Seychellerna

Seychellerna, med huvudöarna Mahé, Praslin och La Digue, är verkligen ett semesterparadis. Med varmt, tropiskt klimat året runt och med temperaturer runt 30 °C i både luft och vatten, kommer ni här att njuta av vita stränder och turkost vatten. Sola, bada, snorkla, dyk och bara njut av er tid i paradiset!

Gruppresor

Gruppresor

Gruppresor som leds av engelsktalande guide. Många resor går att kombinera och på så sätt kan man få fram andra spännande resor. Dessa resor är till för dig som har en stark livsglädje och som är intresserad av att träffa nya människor, besöka nya platser, djur & natur och vill ha lite äventyr.