Hout Bay, Sydafrika

Typ av resa

Vi erbjuder många olika typer av resor till södra och östra Afrika. Vad sägs om golfresor i Sydafrika eller Mauritius eller en bröllopsresa på en paradisö såsom Seychellerna eller Zanzibar? Ni kan också välja dykresor med hajdyk i Sydafrika eller i mer tropiska vatten i Tanzania, där vi också har flertalet safariresor att bjuda på. Vi erbjuder tågresor med Rovos Rail, Shongololo Express och Blue Train som alla erbjuder fantastiska upplevelser. I länder som Sydafrika och Namibia, som lämpar sig väl för resor på egen hand med hyrbil, är en rundresa ett fantastiskt sätt att få uppleva landet. Oavsett intresse eller budget så lovar vi en oförglömlig upplevelse!

Nedan presenteras våra olika typer av resor:

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Rundesor Sydafrika

Rundresor

Med en av våra rundresor kommer ni att få ut det mesta av er resa. Med en förutbestämd rutt samt bokade hotell och aktiviteter tar ni er runt med en hyrbil, men ni har friheten att lägga upp era dagar som ni vill. Kom ihåg att dessa reseförslag är just förslag och vi skräddarsyr er resa utifrån era önskemål.

Golfresor Sydafrika

Golfresor

Med ett överflöd av sol och några av de bästa golfbanor som står att finna, är Afrika ett fantastiskt resmål för golfentusiaster. Det finns hundratals golfbanor att välja mellan och det enda problemet är att välja vilka banor ni inte ska spela på och hur mycket golf ni ska offra för att hinna med lite sightseeing.

Bröllopsresor Sydafrika

Bröllopsresor

Att åka till Afrika på er bröllopsresa innebär att ni har ett fantastiskt smörgåsbord att välja och vraka från. Här finns vildmark och storstad, hav och berg, äventyr och härliga lata dagar. Kombinera Sydafrikas vindistrikt med safari och de underbara stränderna på Seychellerna eller Mauritius!

Dykresor Sydafrika

Dykresor

Om man tycker om att dyka så är en resa till Afrika ett måste! Förutom tropisk dykning i till exempel Moçambique, Seychellerna eller Zanzibar finns fantastiska möjligheter att dyka med bland annat tigerhaj, tjurhaj, hammarhaj och den respektingivande vithajen i Sydafrika.

Safariresor Sydafrika

Safariresor

Afrika är nästan synonymt med safari och ingen resa till Sydafrika är fullständig utan besök på en av landets underbara safarilodger. Här finns både privata reservat och nationalparker som alla erbjuder fantastiska safarimöjligheter. Välj mellan enklare boenden och superlyxiga lodger med extra allt.

Tågresor Sydafrika

Tågresor

Att hoppa på tåget för en stillsam resa genom natursköna omgivningar lockar många. Sydafrika har härliga alternativ när det kommer till lite lyxigare tågresor i form av Rovos Rail, Shongololo Express och Blue Train, som även tar er till andra länder såsom t.ex. Moçambique, Namibia och Zimbabwe.

Strand, Seychellerna

Solresor

Om det är sol och bad och avslappnande dagar på stranden som står högst på listan så har ni hittat rätt. Vad sägs om Seychellerna, Mauritius, Moçambique eller Zanzibar? Paradiset väntar på mer än en plats i Afrika och vill ni få in mer äventyr kan ni gärna kombinera med t.ex. safari.

Gruppresor

Gruppresor som tar er till massor av spännande platser i Afrika! Dessa gruppresor genomförs i specialbyggda fordon, så kallade ”overland trucks” och här är det full fart. Gruppresorna leds av engelsktalande guide och många av resorna går att kombinera och på så sätt kan ni resa och besöka många länder.

Kryssningar Sydafrika

Kryssningar

Öppet hav, god mat och dryck, massor av aktiviteter både ombord och i land vid de olika hamnarna, kan det bli bättre? Från Sydafrika kan man följa med på kryssningar från Kapstaden och Durban till bland annat Lüderitz i Namibia, Maputo i Mocambique eller Fort Dauphin i Madagaskar.

Victoriafallen i Zimbabwe

Tilläggspaket

Känner ni att det fattas något i en resa? Vill ni ha det där paketet, men kanske lägga på något extra på slutet, i början eller mitt i? Vi skräddarsyr er resa enligt era önskemål, men här finns förslag på ett par extra nätter som går att kombinera med de flesta av våra resor.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107