Hout Bay, Kaphalvön, Sydafrika

Allmänt om rundresor

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Sydafrika är ett underbart land att bila i på egen hand. Dessa förslag är en kombination av Sydafrikas ”måsten” på olika sätt, men kom ihåg att det är just precis bara förslag, vill ni göra ändringar så är det så klart inga problem.

Vi sätter ihop er resa helt utefter era önskemål och ger er ett komplett paket men boenden, hyrbil, aktiviteter och flyg. Utrustade med GPS och/eller vägbeskrivningar tar ni er från plats till plats och ni kan välja själva precis när ni vill stanna.

Vackra Drakensbergen är ett himmelrike för naturälskare

Man ska komma ihåg att Sydafrika är ett stort land och det är lätt att försöka klämma in lite för mycket under er tid i landet. En mindre del av Sydafrika kan man uppleva på en vecka, men vi rekommenderar två till tre veckor på plats för att slippa stressa och för att få  lite lugn och ro mellan alla äventyr.

Priserna presenteras i SEK här på hemsidan, och när ni får ett personligt förslag får ni också ett pris baserat på aktuell växlingskurs. Vi lägger inte på något på priset, så det kostar er inget extra att låta oss hjälpa er!