Golfresor

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Golfresor

Allmänt om golfresor

Med ett överflöd av sol och några av de bästa golfbanor som står att finna, är Sydafrika ett fantastiskt resmål för golfentusiaster. Det finns hundratals golfbanor att välja mellan och det enda problemet är att välja vilka banor ni inte ska spela på och hur mycket golf ni ska offra för att hinna med lite sightseeing.

Golfresa - Kapstaden & Garden Route

En golfresa som börjar i Kapstaden och fortsätter till Stellenbosch i de vackra vindistrikten. Resan går vidare längs vackra Garden Route där det blir det tid för sol, bad och äventyr innan resan avslutas i Port Elizabeth. Under resans gång får ni testa er skicklighet på några av Sydafrikas bästa golfbanor!

14 dagar/13 nätter – från ca 12 600 SEK

Golf i Sun City & Krugerparken

Golf i Sun City & Krugerparken

På denna härliga golfresa får ni spela på de berömda banorna i Sun City innan ni fortsätter med golf på bland annat den omtalade Leopard Creek Country Club. Ni får också uppleva Sydafrikas vackra natur och få chansen att komma nära The Big Five och alla andra vilda djur under några dagar i Maseke Game Reserve.

9 dagar/8 nätter – från ca 18 500 SEK

Thje best golf of Western Cape

The best golf of Western Cape

En resa med vin, underbar natur, en av världens vackraste städer och massor med golf på de bästa banor som finns i Western Cape. Kan det bli mycket bättre?
Ni får spela på Fancourts alla tre banor tillsammans med Steenberg i Kapstaden, Pearl Valley i vindistrikten och Arabella utanför Hermanus.

13 dagar/12 nätter – från ca 16 700 SEK

Golf & vin i Western Cape

Golf & vin i Western Cape

En härligt avkopplande resa för er som verkligen tycker om vin och vill kombinerade detta med några rundor på golfbanan. Resan början i vindistrikten, där ni bor både i välkända Stellenbosch och i Franschhoek. Resan fortsätter till mysiga Hermanus och avslutas sedan i Kapstaden, en av världens vackraste städer.

13 dagar/12 nätter – från ca 16 400 SEK

Golf Safari med Rovos Rail

Denna niodagars golfsafari tar er till Sun City för en dag på dessa berömda golfbanor. Resan går vidare till Drakensbergen, där 18 hål uppe i bergen väntar. Ni fortsätter med golf i Durban innan ni reser norrut för safari. Ni stannar till i Swaziland sför mer golf och när ni når Sydafrika igen spelar ni på Leopard Creek.

9 dagar/8 nätter – från ca 40 100 SEK

African Golf Collage

African Collage med Rovos Rail

Efter safari och golf vid Krugerparken bär det av till Zululand och Durban innan resan tar er längs Drakensbergen till Port Elizabeth för mer golf och safari. Ni spelar golf på gerömda Fancourt och det blir mer golf och äventyr längs Garden Route innan ni tar er vidare till vindistrikten och avslutar i Kapstaden.

10 dagar/9 nätter – från ca 51 100 SEK