Bröllopsresor

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Allmänt om bröllopsresor

Att åka till Afrika på er bröllopsresa innebär att ni har ett fantastiskt smörgåsbord att välja och vraka från. Här finns vildmark och storstad, hav och berg, äventyr och härliga lata dagar. Kombinera Sydafrikas vindistrikt med safari och de underbara stränderna på Seychellerna eller Mauritius!

Safari, storstad & vindalar

Denna underbara bröllopsresa börjar ute i den sydafrikanska bushen där ni får njuta av vacker natur och får chansen att komma riktigt nära The Big Five. Ni fortsätter sedan söderut för att utforska härliga Kapstaden innan resan sedan avslutas i Franschhoek i de fantastiska vindistrikten.

13 dagar/12 nätter – från ca 26 900 SEK

Bush & Beach

Den ultimata bröllopsresan som kombinerar det bästa av två världar! Börja med några dagar i den fantastiska vildmarken i Klaserie Nature Reserve innan ni tar er över gränsen till Moçambique och njuter av soliga och lata dagar på de långa vita stränderna på. Kan det bli mycket bättre än så här?

11 dagar/10 nätter – från ca 18 100 SEK

Safari, Rovos Rail & Western Cape

Under denna härliga bröllopsresa får ni uppleva helt skilda världar – börja i det vilda Afrika med några nätter i bushen i Welgevonden Game Reserve och förflytta er sedan i sakta mak söderut med ett av världens lyxigaste tåg, Rovos Rail, för att avsluta det hela i Kapstaden och de vackra vindistrikten.

14 dagar/13 nätter – från ca 43 800 SEK