Blue Train

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Allmänt om Blue Train

Blue Trains resa från Pretoria till Kapstaden tar drygt ett dygn och är därför ett något snabbare alternativ än Rovos Rail. Under denna tid njuter ni av god mat och dryck och en varierande och vacker utsikt. Blue Train inte så slående vackert på utsidan, de ser mer ut som ett vanligt tåg. Men på insidan är det allt annat än vanligt.

Pretoria - Kapstaden

Denna resa börjar i Pretoria och avgår flera gånger i månaden. Ni lämnar Pretoria på morgonen och reser genom det vackra landskapet som ständigt varierar. På vägen stannar ni till i Kimberley, där ni får kliva av tåget för en guidad tur till Kimberley Open Mine Museum och Big Hole.

2 dagar/1 natt – från ca 12 300 SEK

Pretoria - Hoedspruit

Om ni reser till Sydafrika i juli eller september är detta ett trevligt alternativ att ta sig till några nätters safari i Krugerparken.Tåget lämnar stationen i Pretoria på eftermiddagen och medan ni tar er norrut i landet njuter ni av en härlig middag. Efter frukost når ni Hoedspruit och härifrån tar ni er vidare på ert äventyr.

2 dagar/1 natt – från ca 8 000 SEK

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107