African Golf Collage med Rovos Rail

African Collage med Rovos Rail

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Karta för African Golf Collage med Rovos Rail

10 dagar/9 nätter

Efter safari och golf vid Krugerparken bär det av till Zululand och Durban innan resan tar er längs Drakensbergen till Port Elizabeth för mer golf och safari. Ni spelar golf på gerömda Fancourt och det blir mer golf och äventyr längs Garden Route innan ni tar er vidare till vindistrikten och avslutar i Kapstaden.

Denna tiodagarsresa slingrar sig från Pretoria till Kapstaden och passar både golfare och icke-golfare. Efter safari i berömda Krugerparken – och golf på Leopard Creek Golf Course – bär det av till Zululand för ännu mer safari, denna gång i Hluhluwe Imfolozi Park – det äldsta reservatet i Afrika.

Fancourt Golf Estate, Sydafrika
Spela en runda golf på vå vackra Fancourt

Tåget färdas därefter utmed kusten längs St Lucia Wetland Park till Durban för en stadstur med Durban Country Club och sedan in mot land genom Valley of a Thousand Hills till Ardmore Ceramics. 

Ni reser vidare mot Bloemfontein och efter en stadstur fortsätter ni sedan över natten längs de imponerande Drakensbergen till Port Elizabeth där det spelas golf på Humewood Golf Course och njuts av safari i Addo Elephant Park. Sedan reser ni vidare till Oudtshoorn för ett besök på en strutsfarm följt av en imponerande färd genom Outeniquabergen till George för spel på Fancourt. 

Medan icke-golfarna besöker naturparadiset Knysna spelar ni andra golf på Oubaai Golf Course innan går tåget genom spektakulära Garden Route till vindistrikten för ett besök på KWV Brandy Destillery och sedan reser ni över de magnifika bergen innan denna resa slutar i Kapstaden.

Resan finns i omvänd ordning.

Prisspecifikation

Pris (baserat på 2 personer):
1 oktober 2019 – 30 september 2020: 
Pullman Suite: ca 51 100 SEK per person
Deluxe Suite: ca 76 600 SEK per person
Royal Suite: ca 101 800 SEK per person

I priset ingår:
– Boende i vald kupé
– Alla måltider
– Alla alkohol- och icke alkoholhaltiga drycker
– 24 timmars rumservice
– Viss tvättservice
– Guidade utflykter enligt program
– Entréavgifter enligt program
– Alla golfkostnader (green fee, golfbil, måltider & dryck)
– Informationspaket
– Resepaket med vägbeskrivningar samt vouchers

I priset ingår inte:
– Flygbiljetter – kontakta oss för offert
– Ej specificerade guidade turer och aktiviteter
– Boende före och efter tågresan 
– Internationell/fransk champagne
– Avbeställningsskydd – 5 % av resans pris
– Reseförsäkring – kontakta oss för pris

Ladda hem resan och läs den hemma i lugn och ro. Vill ni göra ändringar i den så säger ni bara till, det är så klart inga som helst problem!

Ladda hem resan

 

Viktigt

I det förslag ni nu har fått har vi rekommenderat boenden och aktiviteter. Det är nu jätteviktigt att ni till­godo­gör er den information som finns i förslaget och på respektive hemsida – det är ert ansvar att veta vad som föreslås med avseende på läge, rumstyp etc. och godkänna detta. Om ni har specifika önskemål, såsom centralt läge eller havsutsikt, måste ni framföra dessa till oss så att vi kan hitta passande alternativ. Om någon av er har någon form av funktionsnedsättning måste även detta meddelas så att lämpliga boenden och aktiviteter kan väljas.

Högsäsong
Om ni ska åka under högsäsongen så måste ni boka er resa i mycket god tid då många boen­den blir fullbokade lång tid i förväg. Vi rekommenderar också att ni förbokar restauranger framförallt för jul- och nyårshelgerna i Sydafrika, men gärna även under mellandagarna för att vara på den säkra sidan. Då restau­ranger i många fall kräver en deposit­ion alternativt kortdetaljer för att säkra bokningen är detta tyvärr inget som vi kan hjälpa er med då vi inte vill ha ansvar för era kortdetaljer.

Pass & visum
Kontrollera passets giltighetstid, det måste vara giltigt i minst 30 dagar efter hemkomst och ha minst 2 intil­liggande tomma sidor. Som svenska medborgare behöver ni inte ha visum för att resa in i Sydafrika.

Då visumregler kan ändras med kort varsel rekommenderar vi att ni kontaktar Sydafrikas ambassad för att få uppdaterade upplysningar om gällande visum- och inresebestämmelser, samt kostnader för even­tuellt visum. Destination Sydafrika tar inte ansvar för problem som uppstår på grund av ändrade regler.

Vaccinationer
Hör med er närmaste vårdcentral eller vaccinationsklinik för att få veta vilka vaccinationer ni behöver in­för er resa. Ska ni resa till de norra och nordöstra delarna av landet kan ni också behöva malariaprofylax. Om ni tidigare har besökt områden där det finns gula febern måste ni ha ett internationellt hälsointyg där det verifieras att ni har vaccinerats mot gula febern.

Försäkring & avbeställningsskydd
Glöm inte att se över era reseförsäkringar och att ta med försäkringsbevis på resan. Destination Sydafrika kan inte hållas ansvarig för eventuella kostnader som uppstår i samband med avbokning och vi råder er därför att teckna avbeställningsskydd för att skydda sig mot dessa kostnader. Vi hjälper er gärna med detta.

Internationellt körkort
Motormännen säger ”internationellt körkort krävs eller rekommenderas starkt” och vi rekommenderar också att ni skaffar ett internationellt körkort inför er resa till södra Afrika. Skulle ni råka ut för stöld eller en trafikolycka kan det bli stora problem utan ett internationellt körkort. Det kostar ca 400 kronor och det besparar er en massa tråkigheter om olyckan skulle vara framme. Ansökningsblankett finns på: www.motormannen.se/resa-med-bil/internationellt-koerkort

Är ni intresserade av resan African Golf Collage med Rovos Rail? Skicka in nedanstående formulär så återkommer vi.  Ni kan så klart bara skicka ett mejl om ni så föredrar!

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00