Omdömen

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Vi vill tacka alla de kunder som tidigare har valt att resa med oss här på Destination Afrika. Det har varit en fröjd att få hjälpa till med att planera och organisera era resor i södra Afrika och det betyder otroligt mycket för oss att ni blir nöjda. Tack och på återseende!

– Julia & Lina


Jag är imponerad
Jag måste bara tacka för all din hjälp för att göra vår resa perfekt. Jag måste säga att jag är imponerad av hur bra allt blev. Vi hade ett sagolikt väder hela tiden och alla golfbanor och boende var nog det bästa jag upplevt. Om det är nåt ni vill fråga eller om vi kan hjälpa nya kunder med så är det bara att höra av sig, bilder mm

Vi kommer att rekomendera er starkt för resor till sydafrika. Förhoppningen är att det inte kommer att dröja för länge innan vi beställer nästa trip.

Tack igen

– Henrik Holmsten och Tobias Andersson


Vi är så nöjda
Nu är vi hemma igen efter vår fantastiska resa, tusen tack för all hjälp! Alla hotell och guesthouse har varit fantastiska med underbar personal & lite extra fantastiska var dom på Chacma Bush camp, det stället blev vi helt kära i, så vi är glada att det blev en natt där 🙂

Franschhok och vinturen var över förväntan och då vi hade vinguiden för oss själva hela dagens kändes det extra lyxigt! Allt har fungerat bra och vi har inte haft något strul alls under resan förutom lite långa köer på turistattraktionerna i Kapstaden som på vissa ställen var helt galna.

Ett litet tips inför framtiden är att be de som bokar bil att fråga om det finns GPS i bilen när de hämtar ut den, vi hyrde ju GPS och när vi väl började åka märkte vi att vi redan hade GPS i bilen som fungerade mycket bättre än den hyrda, så det blev en lite onödig kostnad. Bil nummer två hade inte GPS men vi valde att byta ut GPS mot ett portabelt Wi-fi istället, som vi kunde använda både i bilen men också ha med i väskan när vi t.ex. gick ut på kvällen så att vi kunder boka Uber med mera. Det fungerade felfritt hela tiden och kostade lika mycket. Vi körde ingenting efter de vägbeskrivningar vi fick med utan enbart efter GPSen och det har fungerat bra mestadels.

Hur som helst vill vi bara säga tack för hjälpen med resan, vi är så nöjda och hoppas på att vi får möjlighet att besöka Sydafrika fler gånger i vårt liv.

– Carro och Pontus


Tack för ett bra researrangemang
Ville bara berätta att vi har haft en fantastisk resa!! Vi är riktigt imponerade över hur väl det fungerade med glutenfritt för våra barn. 4 av 6 ställen hade fixat glutenfritt frukostbröd till Axel och Clara. Vi är nöjda med boendet i stort. Vi trivdes speciellt i Knysna. Damerna som drev det BB var helt fantastiska 🙂

Sydafrika är verkligen ett härligt land, och vi kommer garanterat att återvända. Tack för ett bra researrangemang.

– Familjen Källström


Suverän i personligt bemötande
Jag har haft kontakt med Lina. Hon har varit helt suverän i personligt bemötande och verkligen servat med snabba svar och god service. Superbra bemötande.

Vi testade Destination Sydafrika och fick genast en kvalitativ och bra respons. Därför krävdes heller ingen kontakt med någon annan resebyrå. Jag kommer garanterat att prata gott om dig och din resebyrå. Sannolikt kommer jag åter som kund.

– Johan Sone


Den bästa semester vi någonsin gjort
Helt fantastisk resa! Den bästa semester vi någonsin gjort. Sydafrika är helt fantastiskt. Vackert, rent och välordnat. Har en trafik som fungerar. Vi kommer definitivt att åka tillbaka någon gång. Detta är ett land som man absolut måste besöka.

Destination Sydafrika – mycket bra. Vi fick en välordnad resa där allt fungerade till fullo. Bra service och mycket trevligt bemötande. Vi kommer definitivt att rekommendera andra att anlita dem.

– Anna-Maria Nilsson


En magisk resa
Vi har haft en magisk resa, vi har sett så mycket och upplevt så mycket så att det känns som om vi varit ledig flera månader. Super. Tack för hjälpen med alla bokningarna, vi har redan rekommenderat er till andra.

Plumwood Inn var fantastiskt, både boende och all service vi fick bla med att boka vinprovningar och restauranger.. Idwala var också super, trevligt värdpar och allt runt omkring. (ett litet minus för ”poolen” som hade behövt en rejäl rengöring). Stannards hade en härlig trädgård och omgivning, oerhört trevligt och engagerat värdpar som tipsade om bla bra restauranger o utflyktsmål.

Philip var en otroligt bra och kunnig guide. Verkade kunna allt om växter, djur o natur. Han guidade oss tom igenom den afrikanska stjärnhimlen. Verkade klart vara den bästa guiden i Lalibela Game Reserve. Dessutom hade han en ödmjuk och respektfull inställning till djur o natur, och han verkade ha ögon som en falk för han missade inget.

– Eva Mattsson


Ingav förtroende
Förra året hamnade vi på Destinations Sydafrikas hemsida av en slump och kände att det lät för bra för att vara sant. Vi hade bara läst om färdiga paketresor till Sydafrika och fascinerades av tanken att få en resa planerad utifrån våra egna intressen och önskemål. Lina har outröttligt svarat på alla våra frågor och tog fram en underbar reseplanering över vår vistelse i Sydafrika. Destinations Sydafrika är oerhört professionella, serviceminded och flexibla.

När vi bodde på de olika B&B visste alla vilka tjejerna från Destination Sydafrika var, vilket ingav förtroende. Vi har redan rekommenderat våra vänner att använda sig Destination Sydafrika och känner oss mycket malliga över att få säga att de nu tar fram en ny reseplanering för oss. 

-Shanis & Marcus, Stockholm


Ultimata resan
Vi har haft förmånen att resa mycket och besökt många länder, men Stora Sydafrikaresan har varit en alldeles oförglömlig upplevelse för vår familj! Resan överträffade alla våra förväntningar och var fantastiskt omväxlande i alla avseenden. Enastående natur och djurliv, vi såg riktigt många djur på nära håll, vänliga och hjälpsamma människor!

Det märktes att alla boenden har valts med omsorg av er, vi upplevde en fantastiskt varm och välkomnande atmosfär var vi än kom. Destination Sydafrika har gett oss en jättebra support och snabba svar. TACK Lina och Julia för en toppenfin reseplanering och perfekt organisation, där allt fungerade utan problem.

Vår son sade ”Detta måste nästan vara den ultimata resan” och vi håller med honom! Vi hoppas få återvända till Sydafrika! Vi kommer definitivt att rekommendera er till alla som funderar på att resa till Sydafrika!

– Familjen Göran, Eva, Jessica och Andreas Bragd, Värnamo


Hur mycket positivt som helst
Först av all vill vi tacka för en enormt trevlig resa i Sydafrika vi har sett och upplevt så mycket att man inte har hunnit ta allt till sig.

Alla vi kommit till har varit så tillmötesgående några sticker ut mer än andra, tex. Marteens i Kapstaden och Alf o Marie på Tempel Wines och även de som drev Bridgewater i Knysna. Ja, listan kan göras lång. Alf o Marie stod mitt i slutskedet av vintillverkningen och han knappt sovit på två veckor men ändå gjorde en vinprovning på kvällen och nästa dag visade han sitt winery, har du kontakt någon gång hälsa från oss.

Alla var så måna om oss och ville att vi skulle trivas samt se så mycket som möjligt! 
Jag kan skriva hur mycket positivt som helst om er och vi har rekommenderat er till alla vi träffat under resans gång. Ha det nu riktigt gött för de har vi haft!

– Tomas & Bettan Börjesson, Kungälv


Upplevelse som vi kommer att bära med oss hela livet
Tack så OTROLIGT MYCKET för att ni hjälpte oss att sy ihop en fantastisk upplevelse som vi kommer att bära med oss hela livet. Jag har rest ganska mycket och denna resa var tipp-topp på alla sätt: suverän rutt, fantastiska boenden, underbar mat och viner till mycket rimliga priser, otrolig natur, trevliga människor, djurlivet, jättebra utflyktstips – vi hade gärna stannat några veckor till.

Framförallt tack för de boenden du bokade åt oss – vilken skillnad mot att kliva in i en opersonlig lobby på något ”stor-hotell” och ta hissen upp till 8:e våningen och sitta i ett opersonligt rum.

Dessa guest-houses med så fin standard och personligt bemötande ger en helt annan upplevelse. Det otroliga ”rummet” på La Plume kommer jag aldrig att glömma – det var som att bo på ett slott bland alla smakfulla antikviteter.

Vi vill absolut återvända… På återhörande och stort TACK!

– Marie, Mats och Lina Molin, Älvsjö


Oförglömlig
Den här resan var oförglömlig. Förmodligen den bästa vi någonsin gjort, och vi har rest världen över i många år. Den skiftande naturen, människorna fantastiskt hjälpsamma var vi än kom, djurlivet, stränder, de olika turerna, MATEN, ja allt var fantastiskt. Vill rekommendera att inte ha för bråttom när man reser hit, våra fyra veckor gick alldeles för fort. En annan rekommendation är att ha minst 3-4 övernattningar på varje ställe man stannar på, både för att hinna med att se allt som finns i närheten men också för att få bort känslan av att ”leva i kappsäck” hela tiden.

Bemötandet från Julia och Destination Sydafrika var det allra bästa, flexibilitet och vilja att hjälpa till när vi ändrade oss med resmålen innan resan fastställdes, till att rekommendera ställen och restauranger. Vi tackar Julia för en fantastiskt bra resplan!

– Jan & Anette, Bertil & Gunilla, Hällingsjö


Kunde inte vara bättre
Kunde inte vara bättre. Hela resan blev en enorm upplevelse på många olika plan. Vackert land, vänliga människor, fantastiskt djurliv och avslutande avkoppling på paradisiska Thonga för att smälta alla intryck.

Julia, du har varit en fantastisk hjälp, alltid glad, förstående, aldrig klagat över att skriva om reseplaneringen efter nya infall från vår sida. Väl på plats klaffade allt tack vare Din goda planering. Lita på att vi kommer att berätta för många om er!

– Bengt & Christina Holmberg, Kalmar


Upplevelse över det vanliga
Ett bra upplägg från Destinations Sydafrika bäddade för en fantastisk resa och upplevelse över det vanliga.

Vi skulle inte tveka att rekommendera ”Destination Sydafrika” som researrangör till våra vänner och bekanta.

– Anneli & Kjell-Åke Widengård, Göteborg


Det kan inte bli bättre
Vi är jättenöjda med vår fantastiska treveckors rundresa i Sydafrika, inklusive genomresa genom Swaziland och med ett dagsbesök i Mocambique!

Vi var först inne på att åka på en organiserad gruppresa, men är jätteglada att ni på Destination Sydafrika (Julia) övertygade oss om göra resan på egen hand och köra själva istället, det var det bästa vi kunde gjort! Och att köra själva var absolut inga problem, vägarna håller en mycket hög standard och alla varningssignaler om att det skulle vara så farligt känns helt överdrivna! Vi var inte med om tillstymmelse till incidenter. Med sunt bonn’förnuft – och med alla goda restips från Destination Sydafrika (och en bra karta) – klarar man sig alldeles utmärkt på egen hand!

Vi utgick från programpunkterna i gruppresorna, men ”plockade russinen ur kakan” och valde bort, la till och bollade idéer med Julia så att vi fick resan PRECIS som vi ville ha den, och vilken resa det blev!!! Det känns nästan som om det är först nu – tre veckor efter hemkomst – som vi riktigt ”landat”.

Sydafrika är ett mycket vackert och mångfacetterat land fyllt av upplevelser! Vår resa har varit ett koncentrat av allt landet har att erbjuda; vacker natur, fantastiskt djurliv, vänliga och öppenhjärtiga människor, intressant och innehållsrik historia och samhällsliv – som ibland kryper under skinnet, men som inte går att blunda för – och mycket god mat! Vi har blandat eget bilkörande med guidade turer, och fått ut absolut mesta möjliga av resan!

Julia fixade med alla boenden och gjorde det med den äran; vi har bott i allt från tält, ”tysk alpstuga” (jo, det finns faktiskt sådana i Sydafrika), vasshydda, guesthouse och traditionellt hotell. (Och det kändes som skräddarsytt för oss, i något fall skrev hon ”jag föreslår att ni bor på x istället för y, för det känns lite mer som ni” – en fullträff utan att någonsin ens ha träffat oss! 🙂 Vår mejlkorrespondens – som pågick frekvent och med outtröttliga och snabba svar – gjorde att det kändes som om vi fick absolut bästa tänkbara och personliga service! Och ett misstag – en bokningsmiss – som gjordes, rättades till på ett snabbt och professionellt sätt, med största möjliga tillmötesgående.

För oss som tycker att vägen till – dvs planerandet – är en del av själva resan, är den typ av tjänster som Destination Sydafrika erbjuder perfekt! Flygbokning på egen hand – vilket betyder resande och restider precis när det passar oss själva – och egna reseidéer som man kan bolla fram och tillbaka med någon som är väl insatt och få utförliga och uttömmande svar – och i vissa fall rena avrådanden, vilket vi är mycket tacksamma för så här i efterhand. Det tidsödande – och i våra ögon rätt tråkiga – sökandet efter bra boenden och bokning av detsamma, ombesörjs av Destination Sydafrika, med den stora fördelen att de dessutom är kvalitetssäkrade! Och som grädde på moset kostar det hela ingenting heller!!! Det kan inte bli bättre!

Vi kan varmt rekommendera Destination Sydafrika till alla reslystna!

– Helena E:son Alm & Lennart Eriksson

Destination Sydafrika kan jag innerligt rekommendera
Hela familjen var mer än nöjda med hela resan, Sydafrika är ett fantastiskt land och vi vill återvända så snart som möjligt. Destination Sydafrika kan jag innerligt rekommendera till vänner och bekanta. Allt har löpt mycket smidigt, inga incidenter, varit på ”säkra” områden, bra tips och snabb service.

– Gerhard Lindesvärd med familj, Lund


Jättehärlig resa
Som du säkert har hör från Helle och Håkan hade vi en jättehärlig resa till Sydafrika.  Landet är så fantastiskt vackert och det var verkligen spännande att se så många djur.  Att åka på safari visade sig vara avkopplande på sätt, som jag egentligen inte hade tänkt på eller förväntat mig.  Först och främst behöver inte fatta några beslut alls.  Man blir väckt, och infinner sig där man blir tillsagd.  Rangern kör och tar allt ansvar.  Maten serveras när den serveras och menyn är vad den är.  Tidigt i säng.  Jätteskönt.  Men dessutom håller man sinnena och hjärnan vakna hela tiden, och nya intryck och tankar flödar in, vilket ju egentligen är mycket mer avkopplande än att ligga och sova på stranden.  För oss, personligen, var det dessutom väldigt roligt att uppleva något nytt och så engagerande tillsammans.

– Helle, Håkan & Katrin


Har koll på allt
Vi är väldigt nöjda med Lina på Destination Sydafrika! Hon skräddarsydde vår resa på bäst möjliga sätt med hänsyn till våra önskemål. Tack vare henne fick vi en perfekt kombination av safari, äventyrliga aktiviteter och vacker natur. Hon visar på stort engagemang och lägger mycket tid på att hitta boenden som passar just oss. Hon har koll på allt. Tack!

– Frida Nordström & Fredrik Hällöv


Kommer verkligen rekommendera er 
Resan blev så bra och vi alla är så nöjda, vi kunde inte haft det bättre. Sydafrika var ett väldigt trevligt land med fantastisk god mat, trevliga människor, vacker natur, bra väder och så mycket olika saker att se och göra. Hit vill vi gärna komma tillbaka.

De boende vi fick var allihopa jättebra. De var personliga och charmiga, frukostarna var jättebra och alla var hjälpsamma och trevliga. Boendet i Kapstaden passade oss perfekt och tack en en gång för det goda vinet, det var ett trevligt mottagande. Vinet kunde vi i lugn och ro njuta av i den lilla fina gården de hade där.

Det enda ris jag kan säga om rummen var att de rum jag och Conny hade i Franschhoek var att det knarrade förskräckligt från rummet ovan. Minsta rörelse hördes väldigt högt ner till oss men när det väl hade gått och lagt sig så blev det tyst och vi kunde somna, för övrigt var det ett fantastiskt rum. Alla som arbetade där var supertrevliga och de dukade upp så fantastisk fin och god frukost i en mysig trädgård med finaste dukningen så det kändes som man var i en saga.

På väg till Franschhoek stannade vi till i Stellenbosch där vi tog en lunch, besökte ”Farbror Samies affär” och  stannade till vid en vingård för en vinprovning. Vi var alla eniga om att Franschhoek var helt rätt ställe för oss, inte så stort utan en trevlig, fin och charmig liten stad. Vi tog den rosa vinlinjen och vår dag i vindistriktet blev mycket lyckad. Vi  hade verkligen kunnat tänkt oss ytterligare en dag här så hit vill vi verkligen komma flera gånger.

Att sova i tält på safarin var även det helt rätt för oss. Det var väldigt trevligt här och fint ordnat. Vi såg många olika djur och vår guide var kunnig och förstärkte upplevelserna med alla berättelser och fakta om djur och natur.

Det gick bra att ta sig runt med bilen då det var fina vägar, vi hade en GPS och det var nödvändigt. Bilen fungerade bra och enda riset här var att vi fick vänta 1,5 timme på bilen när vi landade i Kapstaden. Det var ingen stor grej men lite trist då man bara vill komma fram efter en lång resa. Vet inte om det ingick en GPS i kontraktet men vi fick ingen räkning på den så kanske bjöd de på den på grund av väntan? Det var å andra sidan väldigt lätt och smidigt att lämna tillbaka bilen i Port Elizabeth.

Vi är nöjda med de bokade aktiviteterna. Det började ju lite osäkert med heldagsutflykten i Kapstaden då bussen inte dök upp 7.30 som det var sagt utan kom först 8.30. Hade vi fått veta det i tid hade vi dock kunnat ätit frukost men nu hade vi avbokat den eftersom vi trodde att vi inte skulle hinna äta. Efter ett tag hjälpte en av personalen oss att ringa och kolla vad som hänt och vi fick då svar att tiden blev flyttad. De kom strax efter så allt löste sig tillslut och vi fick en bra och intressant dag med en bra guide.

Golfbanan var fantastisk fin dock lite svår om man inte är så duktig. Några av oss njöt av golfspelandet, några av oss njöt av utsikten och att få köra golfbil. Jag vet i alla fall vad mitt mål med golfen är nu.

Vi tackar för allt och kommer verkligen rekommendera er till vänner och bekanta. Tack en en gång för att ni gjorde vår första upplevelse i Sydafrika så minnesvärd.

– Susanne, Conny, Bengt och Åsa


Kort sagt, mycket lyckat!
Vi hade en minnesvärd, varierande och upplevelserik resa där vi under nästan tre veckor kom nära naturen och fick se massor med djur och dessutom fick inblick i andra kulturer. Kort sagt, mycket lyckat! Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Destination Sydafrika för att arrangera en resa anpassad till personliga önskemål och intressen. Vi kommer gärna tillbaka och ser mer av Sydafrika!

– Stig Isaksson


Positivt överraskade
Ja, då var vi tillbaka i ett regngrått och blåsigt Skåne. Semestern var helt underbar. Vi blev positivt överraskade av Sydafrika. Vi fick se Big Five 🙂

Det funkade utmärkt att köra överallt och alla övernattningsställen du bokat in oss på va så trevliga. Vi är mycket nöjda med arrangemanget 😀 

– Anna Englund


Snabb respons och vänligt bemötande
Lina verkade tidigt förstå våra behov och anpassa resan till vår önskemål. Vi är vana att resa i familjen och har alltid tidigare bokat själva. Kändes därför lite ovant. Viktigt var att känna att vi inte fick en ”dyrare” resa genom att anlita en arrangör. Såklart bekvämt att bli ”styrd” till ”rätt” resmål.

Sammanfattningsvis är vi jättenöjda både med resan och servicen från er. Snabb respons och vänligt bemötande. Har redan rekommenderat er till vännerna på facebook…:-)

– Henrik Larsen


Rekommenderar er för alla jag pratar med
Tack för hjälpen med en fantastisk resa. Vi har haft många fantastiska upplevelser och alla är väldigt nöjda. Tillsammans med det underbara bröllopet i Mozambique, gav Tembe det starkaste intrycket på oss alla. Vilken fantastisk miljö och vilka underbara människor. När vi efter två dygn lämnade Tembe kändes det som om vi tog farväl av goda vänner. På Tembe skulle vi gärna haft en dag till, utan safariturer, för att hinna njuta av lodgen. 

Alla våra boenden var jättebra, trevligt bemötande, rent och fräscht. Jag är i alla fall övertygad om att jag kommer återvända till Sydafrika, det finns mycket mer att uppleva. Dessutom vill jag ju återvända till Tembe. 

Slutligen, ett stort varmt tack från hela familjen Johnsson + Lasse. Jag rekommenderar er för alla jag pratar med, så jag hoppas ni även får tid att sy ihop vår nästa resa.

– Elisabeth, Hans, Linnea, Amanda, Hillevi & Lasse, Lund


Passat våra behov på pricken
Vi är enormt nöjda med både resan och bemötande ifrån er och alla människor vi mött på vårt boende. Vi har känt oss som ”del av familjen ”.

Ni har hela tiden kommit med förslag utifrån våra önskemål och det har passat våra behov på pricken. Era väg beskrivningar har varit mkt utförliga. Vi kommer att rekommendera er för de personer som önskar att resa till det vackra Sydafrika.

– Susanne & Lasse Sandberg, Järfälla


Så häftigt!
Resan var helt fantastiskt på alla sätt. Träffade så många underbara människor, såg platser som jag bara drömt om att uppleva och alla afrikanska djur som man bara sett på TV innan och helt plötsligt stod dom där på vägen mitt framför mig. Så häftigt!

Nomad Tours kan jag varmt rekommendera. Vår guide och kock Gertie var helt fantastisk. Hon hade aldrig en dåligt dag, alltid glad och lagade fantastisk mat. Hon fick oss alla att må bra. Chauffören Martin var också en skön prick som tog oss fram safe på den 5 600 km långa resan. Jag har allt gott att berätta. Och du var helt fantastisk också på att hjälpa till med alla förberedelser innan avfärd. Allt funkade perfekt!

– Gunilla Johansson, Strömstad


Förstklassig och snabb service
Förstklassig och snabb service och vänligt bemötande! Resan blev som vi hade hoppats och det kändes bra att ha ramarna klara via era förslag på aktiviteter. En höjdpunkt för oss blev en privat guide via Swazi Trails som guidade oss en dag i Swaziland då vi bl.a besökte en primary school. En stark upplevelse att få träffa barnen och se deras verklighet!

– Familjen Oskarsson, Årsta


Inte ett misstag
Vi anlände till Kapstaden i början av januari och ångrade naturligtvis långbyxorna…. men det snöade ju i Sverige. Därmed kan vi diska av vädret under vår vistelse, 25 grader varmt och strålande sol dagarna i ända. Alla dagar. (Ja, det är sant.)

Vi började med 8 dagar i Kapstaden och blandade med mycket golf och insyn i Sydafrikas unga och oerhört känslosamma historia. Detta inkluderade besök i District Six, Robben Island, kåkstaden Langa med mera. Minnet från Kapstaden var dess historia trots att golfen var av högsta klass och att övriga ”turistmåsten”; (Table Mountain, Waterfront etc), mycket väl motsvarade sitt goda rykte. Vårt boende var familjärt, bekvämt och det var nästan med saknad vi lämnade för att åka vidare till vindistriktet kring Stellenbosch.

Vi provade vin, vi åt nästan för bra till ytterst vettiga priser, vi spelade så klart golf och vi fick nya vänner i form av värdparet på vårt boende. Dessa fem dagar i vindistriktet var så ”bekväma” att vi nästan hoppades på att de avslutande tre dagarna i bushen med safari på programmet, skulle vara av mer strapatsliknande karaktär. De var de naturligtvis inte.

Visserligen startade vi tidigt på morgonen men det var det värt med tanke på allt spännande vi fick uppleva. Från lejon via flodhästar, noshörningar, giraffer till leoparder. Och fåglar, antiloper, sköldpaddor………. Och maten var även här av högsta klass, klart i paritet med guidernas kunskaper. Som helhet en kanonresa som ni förstår, vi är så nöjda.

Men Julia och Destination Sydafrika då??
Jodå, inte en beställning som var fel, inte en bokning som inte stämde, inte en vägbeskrivning som pekade åt skogen, helt enkelt inte ett misstag som vi kunde upptäcka. Vi hade aldrig varit i Sydafrika för och vi följde det program som vi bestämt hemifrån och vi hade inte ett problem. Visst, vi är vana att klara oss själva men nästan tre veckor utan ett problem, mycket bra!!

Tack Julia, vi längtar redan tillbaka.

– Fam Hallin och fam Albäck, Brösarp


Utomordentlig service
Servicen, information om smått och stort från Er har varit utomordentlig. Ni har svarat på alla frågor från frukostmenyer till sjösjuketabletter och virusepidemier inom några timmar. Er vägbeskrivning och information om våra boenden m m var fulländad.

Av våra uppleveler i Sydafrika vill vi särskilt nämna vår vistele i Lalibela på Idwala som var en fantastisk lodge, afrikanskt in i minsta detalj, elefantspillning utanför dörren och mycket god sevice. Det var lite glest med djur, men efter fyra safariturer hade vi iallfall fått se alla djur som reservatet hade att erbjuda. Höjdpunkten var en jakt, en gepardhanne som jagade två impalor. Vi fick ett otroligt spännande skådespel som slutade med att impalorna segrade. Vi har besökt Masai Mara i Kenya tidigare. Denna safarin var en komplettering till den kan man säga. Vegetation och natur helt annorlunda. Snårigt och tätbevuxet.

Vi vill varmt rekommendera alla som vill till Sydafrika att låta Destination Sydafrika arrangera er semester.

– Rune & Gunilla, Dan-Axel & Ulla, Särö


Enastående service
Vi har från första mailkontakten fått ett enastående service från Destination Sydafrika (Julia) som har varit mån om att med snabb responstid svara på alla våra frågor liksom att hitta alternativa boenden och på bästa sätt sy ihop vår Safari i Sydafrika med paradisstränder i Mocambique-resa. Stort tack också för den fina uppvaktningen på vår bröllopresa i form av present och privat middag. Vi hade en fantastisk resa och kan verkligen rekommendera andra resenärer att göra vår kombination och skulle gärna återvända till både Sydafrika och Mocambique för att uppleva litet mer av respektive land.

– Karin & Henrik Attorps, Stockholm


Över förväntan
Jag är så enormt glad över att jag hittade er hemsida. Allt med vår resa har varit över förväntan och er service och ert engagemang har varit fantastiskt bra. Jag rekomenderar starkt vänner och bekanta som är intresserade av Sydafrika att ta kontakt med er! Tusen tack för allt!

– Isabel Kleredal & Mattias Zaunschirm, Stockholm


Resan var kanon. Vilka upplevelser! Djur, natur, mat & vin och ett alldeles underbart väder. Vi tycker ni tjejer har gjort ett mycket bra jobb! Med varma semesterhälsningar och ett stort tack!

– Leif Nannstedt, Saltsjö-Boo och Sven-Erik Carlström, Åkersberga.


Allt funderade perfekt
Ett STORT TACK för all hjälp med vår Sydafrikaresa! Resan blev oerhört lyckad för hela familjen och vi fick se tusentals med djur precis som vi önskat. Allt fungerade perfekt. Alla boenden var sagolika och vi trivdes fantastiskt överallt. Alla utflykterna var superba och inte en enda detalj strulade. Vi är mycket imponerade över att du fått ett sådant flyt i alla bokningarna – det brukar ju alltid vara något som hänger upp sig.

ETT STORT TACK FÖR ALLT och vi hör av oss inför nästa resa – för vi måste tillbaka!

– Gerd, Urban, Simon och Olivia Pedersen, Lund


Vi kan varmt rekommendera Sydafrika 
Tack för en mycket välordnad och oförglömlig resa. Julia på Destination Sydafrika har verkligen gjort ett kanonjobb med att sy ihop en bra och upplevelserik resa, med jättebra boenden av våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Sydafrika och Destination Sydafrika. Tack!

– Mikael Landeblad & Angelica Malmstedt, Stockholm

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107