Franschhoek, vindistrikten, Sydafrika

Om oss

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

När vi första gången kom till Sydafrika år 2000 hade vi ingen aning om vad som väntade oss. Vi skulle bo 6 månader i Potchefstroom, en liten stad några mil utanför Johannesburg, där vi skulle slutförda våra examensarbeten på universitet, som avslutning på våra studier till kemiingenjörer.

Vi föll pladask för landet och allt vad det har att erbjuda och efter vår första vistelse i Sydafrika tillbringade vi, i flera omgångar, mycket tid i Sydafrika. 

Till slut bestämde vi för att omsätta vår kärlek till, och kunskap om, landet till något som fler än vi kan ha nytta av. 2007 startade vi Destination Sydafrika och vi har älskat varje ögonblick.

2019 valde vi att börja arbeta under namnet Destination Afrika, för vi kände att det bättre representerade vad vi faktiskt gör. Vi upptäcker fortfarande nya platser, både i Sydafrika och i grannländerna runtomkring. Det finns bara så mycket att se och göra!

Destination Afrika, Franshhoek, Sydafrika
På en av våra resor i de underbara vindistrikten

Vår målsättning är att ge er möjlighet att uppleva Afrika på bästa möjliga sätt, utan att det ska kosta extra jämfört med om ni arrangerar allt själv. Vi lägger alltså inte på några avgifter för arbetet vi utför.

Då många boenden kräver upp till 50 % i deposition kommer det att bli många separata betalningar om ni bokar direkt. Om ni däremot bokar via oss så betalar ni 10 % i samband med bokning (ibland något mer) och sedan resterande summa 1 månad före avresa.

Destination Afrika är ett litet företag som sätter stolthet i att alltid sätta era behov och önskemål i centrum. Ni kan räkna med personlig service och ett starkt engagemang och vi är inte nöjda förrän ni är nöjda!

Vi vill inget hellre än att ge er chansen att få uppleva känslan av Afrika, något ni bär med er resten av livet! Låt oss få hjälpa er med er resa – det kostar ju inget extra!

Hoppas att vi hörs!
– Julia & Lina

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107