Villkor för hyrbil – Sydafrika

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Priset beror på antal dagar ni hyr bilen och under vilken period, kontakta oss för prisuppgifter. I priserna ingår full försäkring för skada och stöld helt utan självrisk, fria mil och en extra förare. Ni kan endast boka en viss bilgrupp, i denna grupp finns flera bilmodeller som alla håller likande storlek och standard.

Körkort
För att hyra bil måste man vara minst 18 år, ha ett giltigt körkort samt ett bank- eller kreditkort i sitt namn.

CDW – Collision Damage Waiver
Bilen är fullt försäkrad när det gäller olyckor, så länge lagen följs. Bryts lagen (fortkörning, köra påverkad, inte meddela polisen vid en olycka, köra på privat väg, köra mot enkelriktat etc.) gäller inte försäkringen längre.

Avgifter för t.ex. bogsering till närmsta hyrbilskontor samt administrativa avgifter kan tillkomma.

TW – Theft Waiver
Bilen är fullt försäkrad när det gäller stöld, så länge bilen är parkerad på säker plats och är låst. Stöld med nyckel täcks inte.

Gränsöverföring
Avgifter tillkommer för att ta bilen över gränsen in till angränsande länder (Swaziland, Lesotho, Namibia, Botswana och Moçambique). Det är i dagsläget inte tillåtet att ta bilen in till Angola, Zambia och Zimbabwe. Tillstånd för detta krävs och måste begäras i förskott.

Bilen kan återlämnas i Namibia och Botswana, men tillstånd för detta krävs och måste begäras i förskott och det tillkommer ytterligare avgifter.

Deposition
En deposition på R1 650 (januari 2019) spärras på det bank- eller kreditkort som registreras då bilen hämtas ut. Denna summa släpps då bilen återlämnas, men kostnader för eventuella skador som inte täcks av försäkringen, för att fylla upp med bränsle eller administrativa kostnader dras från denna summa.

Tillbaka till hyrbilar

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107