Villkor

Villkor

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Resevillkor

Resevillkor

För resan gäller Svenska resebyrå- och arrangörsföreningens (SRF) allmänna villkor överenskomna inom branschen den 28 juni 2018 och arrangörens särskilda villkor, som är angivna nedan. De särskilda villkoren anges med kursiv text. Researrangören har rätt att tillämpa särskilda villkor som avviker från de allmänna och de allmänna och särskilda villkoren är en del av avtalet.

EU-direktiv

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Du omfattas av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Destination Afrika kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Destination Afrika har också ett skydd för att återbetala dina betalningar och säkerställa hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.

Integritetspolicy - GDPR

Integritetspolicy

Vi på Destination Afrika AB, organisationsnummer 556850-6520 värnar om din personliga integritet och vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. För att kunna erbjuda tjänster och i övrigt bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter och detta gör vi i enlighet med gällande lagstiftning samt med största möjliga hänsyn till din personliga integritet.

Villkor för hyrbil - Sydafrika

Priset beror på antal dagar ni hyr bilen och under vilken period. I priserna ingår full försäkring för skada och stöld helt utan självrisk, fria mil och en extra förare. Ni kan endast boka en viss bilgrupp, i denna grupp finns flera bilmodeller som alla håller samma storlek och standard. För att hyra bil måste man vara minst 18 år, ha ett giltigt körkort samt ett bank- eller kreditkort i sitt namn.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00