Reseförsäkring

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Reseförsäkring
Det här alternativet väljer du när du behöver en reseförsäkring från första dagen på din resa. Det kan vara att din hemförsäkring inte har ett tillräckligt bra skydd för, eller du saknar omfattning för, någon aktivitet du planerar att företa. Goudas Alarmcentral hjälper dig under hela försäkringsperioden vid händelse av en olycka eller vid akut sjukdom. 

Komplement till hemförsäkring
Det här alternativet kompletterar det reseskydd du redan har i din hemförsäkring. Det är hemförsäkringen som har det primära ansvaret under resans första 45 dagar. Därför är det viktigt att du kontrollerar att den är tillräcklig för just ditt ändamål. Med Goudas komplement får du en olycksfallsförsäkring samt ett självriskskydd under resans första 45 dagar, vilket innebär att försäkringen kan ersätta den självrisk du har i din hemförsäkring om något händer under resan.

Goudas komplement kan med fördel även väljas för längre resor då försäkringen övergår till fullt skydd, dvs Gouda som primär försäkringsgivare, från dag 46. När du väljer komplement till hemförsäkring för en resa som är kortare än 45 dagar rekommenderar vi att du även väljer tillvalet Semestergaranti för en bättre omfattning.

Reseförsäkring från dag 46
Har du ett tillräckligt bra reseskydd i din hemförsäkring kan du välja att köpa Goudas reseförsäkring från dag 46. Från dag 46 får du alltså ett fullt grundskydd med Gouda som primär försäkringsgivare och kan kontakta Goudas Alarmcentral i händelse av skada.

Tänk på! Om du väljer det här alternativet är det extra viktigt att tänka på att försäkringen inte omfattar några kostnader som beror på ett symptom som visats innan första giltighetsdag.

Tillval

Egendomsskydd
Egendomsskyddet väljer du om du vill försäkra de saker du har med dig på resan. Egendomsskyddet gäller om du till exempel blir bestulen eller råkar ut för inbrott. 

Semestergaranti
Endast tillval vid resor som är kortare än 45 dagar

Semestergarantin ger dig bland annat ersättning för förlorade resdagar om du till exempel blir sjuk eller skadad, ersättning för förseningar för dig eller ditt bagage samt aktivitetskostnader. Ersättning kan även lämnas för att komma ikapp din resa om något plötsligt eller oförutsett händer som gör att du missar utresan eller hemresan. 

Här kan ni ladda hem villkoren för alla reseförsäkringar vi erbjuder:

Ungdomsreseförsäkring (upp till 35 år)
Reseförsäkring (35-70 år)
Seniorreseförsäkring (från 70 år)

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107