Flygresa

Inför resan

Det är mycket att tänka på inför resan… Vet ni vad visumreglerna är för det land ni ska resa till? Som svensk är det många länder som man kan resa till utan visum, men ibland krävs det visum och ska det då ansökas om före avresan eller på plats? Ställer vi resegaranti och vad säger vår integritetspolicy? Behöver ni komplettera er reseförsäkring och är det kanske också en bra idé att teckna en avbeställningsförsäkring? Frågorna radar upp sig… Och slutligen – glöm inte att läsa igenom resevillkoren!

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print
solnedgång i Afrika

Visumregler

Vid resor till vissa länder krävs det visum för att få komma in i landet och för att undvika obehagliga överraskningar bör ni känna till de regler som gäller för pass och visum i det eller de länder ni ska resa till.

Blommor på västkusten i Sydafrika

Villkor

Villkor är något som de flesta inte bryr sig om att läsa, men det är tyvärr en viktig del när man bokar en resa. Här kan ni läsa mer om våra resevillkor, EU-direktiv, integritetspolicy och även villkor för att hyra bil.

Solfågel i Sydafrika

Resegaranti

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Marknad i Stone Town på Zanzibar

Reseförsäkring

Glöm inte att se över era försäkringar. ”Det händer inte mig” är inget att förlita sig på när man reser till ett fjärran land! Börja med att ta reda på vad er hemförsäkring täcker.

Protea i Sydafrika

Avbeställningsförsäkring

Om man oturen med sig och blir sjuk innan man ens har hunnit komma iväg på sin resa är det bra att ha en avbeställningsförsäkring. Denna gäller även om ni har haft inbrott eller drabbats av andra tråkigheter.

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00