Destination Sydafrika fyller 8 år!

Det har varit en väldigt hektisk period här för oss, med massor av förfrågningar och nya kunder. Härligt! Men, det har tyvärr inte funnits så mycket tid till att blogga…

Men det är en lite speciell dag idag – det är 8 år sedan vi körde igång med Destination Sydafrika 🙂 Den 23 juli 2007 var det äntligen slut på allt planerande, funderande och förberedande och vi tog klivet ut i verkligheten.

Jag minns fortfarande första samtalet, som kom samma dag som hemsidan lanserades. Helt oförberedda – hur man skulle svara i telefonen var det ingen som hade tänkt på, haha!

Vi har lärt oss så mycket under dessa år och vi lär oss fortfarande! Det har varit jätteroligt att få hjälpa er alla med era resor, framför allt ni som kommer tillbaka gång på gång 🙂 Vi hoppas vi får chansen att träffa så många fler av er under åren som kommer!

Vi tar och firar lite med en lunch på Humble Harry’s och sedan blir det en försenad variant av midsommar med underbart god hemmagjord sill.

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ring oss på

072 550 3070/80

 


Mån – fre 08:00 – 17:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sydafrika/public_html/wp.destinationsydafrika.se/wp-includes/functions.php on line 5107